„13 ani de ZdG. 13 pagini despre combaterea corupției”

Acum 13 ani, pe 29 iulie 2004, în R. Moldova a fost lansat primul ziar de investigații – Ziarul de Gardă. Cu acest prilej, pe 20 iulie, pe Aleea Clasicilor din Chișinău, a fost desfășurată expoziția „13 ani de ZdG. 13 pagini despre combaterea corupției”.  Vernisajul a cuprins 13 pagini de ziar, cele mai importante, apărute în cei 13 ani de activitate a redacției.

Corupția demnitarilor, delapidarea banilor publici, averile ce depășesc veniturile, dosarele de rezonanță – aceste și alte subiecte și-au găsit reflectare în fiecare număr apărut în fiecare zi de joi, timp de 13 ani.

În cadrul evenimentului de pe Aleea Clasicilor cititorii și-au reamintit cele mai importante articole de investigații, publicate în ZdG și au dorit să afle mai ales despre impactul acestora. Tot astăzi, cei care nu s-au abonat încă la ZdG pentru următoarele luni ale anului 2017 au putut să o facă, direct pe Aleea Clasicilor, la un preț promoțional. Același preț promoțional rămâne valabil până la 25 iulie, când se încheie campania de abonare pentru următoarele 5 luni ale anului 2017.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *