Principală  —  IMPORTANTE   —   VIDEO/ Dezbaterea dintre Renato Usatîi…

VIDEO Dezbaterea dintre Renato Usatîi și Igor Dodon: candidatul Partidului Nostru a adus în studio o machetă a candidatului independent, susținut de PSRM: „Haidem, Igor Nicolaevici”

Pentru că Igor Dodon, candidat independent, susținut public de către PSRM, a refuzat să participe la dezbatere, candidatul Partidului Politic „Partidul Nostru”, Renato Usatîi, invitat joi seara la emisiunea „Eu vreau să fiu președinte” a venit în studio cu o machetă a lui Igor Dodon.

„Dați să-l aduc pe Dodon, mi l-am adus pe Dodon deoarece el evită să vină la dvs, astfel că îl aduc eu, să-l vadă cetățenii, să-i facem puțină publicitate, că stau singur parcă sunt orfan. Să-l aduc pe dânsul, dacă nu vă supărați.

Haidem, Igor Nicolaevici. L-am pus. Măcar să avem un monument al corupției în sală, stau doar eu cu dvs. în doi, e ok, dar să asculte și el ce avem de gând să facem inclusiv cu el după alegeri”, a declarat Usatîi.

La dezbaterea de joi de la Pro TV au fost invitați concurenții electorali  – candidatul Partidului Nostru, Renato Usatîi și candidatul independent, susținut public de socialiști, Igor Dodon, însă ultimul nu a participat.

Igor Dodon a menționat anterior, de mai multe ori, că nu va participa la dezbateri electorale.

Eu am luat decizia să nu particip dezbateri electorale cel puțin până la 1 noiembrie, voi participa la întâlnirile cu oamenii”, a menționat Dodon.