(Video) „Statul este ca o casă. Dacă temelia este rea și casa se dărâmă”

Pe Andrei Vlas din satul Bardar l-am întâlnit în timp ce construia acoperișul unei case. „Corupția nu poate fi dată jos până nu vor fi schimbați toți parlamentarii. Statul este ca o casă și e nevoie de o temelie bună. Dacă temelia este rea și casa se dărâmă. Bine ar fi ca în Parlament să ajungă și tinerii, care ar aduce schimbarea, dar nu doar bătrânii care și-au adus acolo toată familia: soră și frate, fiu, fiică…”, susține bărbatul.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *