(VIDEO) „Președintele trebuie să știe cu ce greutăți se confruntă poporul”

Mihai Ciobanu, pensionar din satul Pelivan, este abonat la Ziarul de Gardă deja de patru ani. Acesta spune că șeful statului trebuie să fie cât mai aproape de popor. „Președintele trebuie să se întâlnească cât mai mult cu poporul și să știe cu ce greutăți se confruntă acesta. Însă, am impresia că ei (deputații, n.r.) știu doar drumurile centrale și nu umblă deloc prin sate… Am fost prin toată lumea și mă uitam cum trăiesc oamenii din alte țări – ei trăiesc bine cu toate țările, dar nu doar cu una. Așa și noi ar trebui să facem”, susține Mihai Ciobanu.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *