(VIDEO) „Lumea fuge, lumea este disperată și nu are încredere în guvernare”

Tudor Coșciug, locuitor al satului Pelival, raionul Orhei, se arată nedumerit de indiferența structurilor de stat la investigațiile făcute de ZdG. „Pe timpuri, când apărea un articol bun în ziar, structurile de stat luau măsuri, iar acum, sunt descrise atâtea scheme de fraudare și furt și ei nu fac nimic… Ne unim doar la o problemă, la o cataclismă, dar acum este timpul să ne unim la o problemă radicală pe care trebuie să o hotărâm – alegerea președintelui. Lumea fuge, lumea este disperată și nu are încredere în guvernare, iar ultima noastră speranță sunt alegerile prezidențiale”, spune bărbatul.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *