Oamenii străzii (Fotoreportaj)

Îi vedem în fiecare zi, trecem pe lângă ei ştiind că sunt, pur şi simplu, nişte cerşetori.

De regulă, considerăm că cerşetorii sunt oameni cu o istorie comună, care nu merită prea multă atenţie. Fiecare dintre ei, însă are o poveste a sa, care începe undeva într-o familie, într-o casă, într-o comunitate şi într-o ţară, aceeaşi în care trăim şi noi. Istoria vieţilor le e scrisă pe faţă şi pe ridurile mâinilor în aşteptare. Avem oare răbdare să le cunoaştem viaţa? Avem interes să îi privim în ochi?
 Foto: Olga Bulat


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *