Omul de Gardă: Nina Damian

De 40 de ani, prin energia şi devotamentul său, altoieşte tinerilor din satul Bujor, raionul Hânceşti, dragostea de limba şi literatura română. Profesoara spune că la orele sale niciodată nu au existat confuzii, în legătură cu limba pe care o vorbim, deoarece aceasta este doar una, româna. După atâţia ani de pedagogie, dna Damian recunoaşte că şcoala, de cele mai multe ori, îi este practic casă, iar elevii – viaţa ei.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

4 comentarii

  1. Filimon Vladilena

    Da…corect.Doamna Nina mi-a fost diriginta shi o iubesc enorm,am fost preferata ei si ea preferata mea.Toata viata o voi tine minte!E o femeie de aur!!!Ba chiar mai mult,mi-a fost prietena,shtia chiar de prietenul meu acum actualul sotz…E demna de respect!

  2. Tatiana Taracila(Onuta)

    Dna Nina-cea mai iubita profesoara a mea.Uneori imi parea ca doar dumneaei ma intelegea in viata.Are darul de la dumnezeu de a vorbi cu omamenii,de ai intelege si de a le da un sfat potrivit.Sa ne traesti scumpa profesoara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *