Omul de Gardă: Iacob Golovcă

280-golovcaIacob Golovcă, doctor în istorie, Preşedintele Asociaţiei Antipact Molotov—Ribbentrop.

Sunt zeci de ani de când Iacob Golovcă militează pentru anularea consecinţelor Pactului Molotov—Ribbentrop, organizând anual mai multe manifestări de readucere pe agenda politică a autorităţilor R.Moldova a problemelor parvenite odată cu semnarea acestui Pact.

Iacob Golovcă militează pentru anularea amputărilor teritoriale cauzate R.Moldova prin semnarea acestui pact ruso-german şi cere repunerea în drepturi a cetăţenilor români care au fost nenorociţi în consecinţă, prin ucidere, deportări, arestări, separarea familiilor.Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *