(Foto-Reportaj) Campania „Cheamă ZdG în satul tău” – PELIVAN

Campania „Cheamă ZdG în satul tău” continuă. De această dată, reporterii Ziarului de Gardă au ajuns în satul Pelivan, raionul Orhei. Satul ne-a înâlnit cu câmpiile sale îngrijite, oamenii talentați care se pregăteau pentru festivalul „Toiagul Păstoriei”. „Satul e dezvoltat și trăim ca într-un orășel: avem apă în robinete și gaz. Totul e ca la gospodarii adevărați”, ne-au spus localnicii.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Rarița dela Cetatea Smil

    Numai Re-Unirea cu Patria-mamă România Mare europeană
    ne este Salvarea de teroristul criminal Don-Donbas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *