Fals media: Jean-Claude Juncker i-a promis Ucrainei război şi ruinare

Postul de televiziune al Ministerului Apărării din Rusia Zvezda a comunicat pe 9 septembrie: „Pe Ucraina probabil o aştepată război civil şi ruinare totală, la fel cum e acum în Siria. De această părere este şeful Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker”.

unnamed (1)Articolul este întitulat „Comisia Europeană i-a promis Ucrainei soarta Siriei”.

Traducerea ştirii TV Zvezda:

Comisia Europeană i-a promis Ucrainei soarta Siriei

Pe Ucraina probabil o aştepată război civil şi ruinare totală, la fel cum e acum în Siria.

De această părere este şeful Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

În cadrul sesiunii Parlamentului European Juncker a precizat că situaţia în Ucraina se poate înrăutăţi brusc în orice moment.

unnamed (2)Această ştire a fost difuzată de publicaţiile Iujnîi Federalnîi, newstes.ru, etc.

Traducerea titlului ştirii:

Comisia Europeană a pronunţat un verdict neîmbucurător pentru Ucraina:

Kievul poate repara situaţia numai îndeplinind o condiţie.

unnamed (3)Traducerea ştirii Newstes.ru:

Comisia Europeană a pronunţat un verdict neîmbucurător pentru Ucraina:

Kievul poate repara situaţia numai îndeplinind o condiţie

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, i-a prezis Ucrainei soarta Siriei.

Aceste concluzii au fost prezentate în cadrul sesiunii Parlamentului European.

În realitate, reprezentanţii Comisii Europene nu i-au prezis Ucrainei soarta Siriei, la fel cum nu i-au prezis nici ruinare economică sau război civil.

Şeful Comisiei Europene a prezentat, la 9 septembrie, un nou plan pentru UE privind plasarea refugiaţilor din punctele fierbinţi ale lumii, amintind şi de Ucraina. Replica respectivă se referea la aceea că UE nu trebuie să facă deosebire între musulmani, creştini sau ţara de origine a migranţilor, pentru că refugiaţi pot apărea în orice moment din orice colţ al lumii.

„Nu putem lăsa Italia, Grecia şi Ungaria faţă în faţă cu această problemă, ca de altfel, nici pe ceilalţi membri ai UE. Dacă acum se salvează cu fuga refugiaţi din Siria şi Libia, mâine în locul lor ar putea fi ucrainenii”, a menţionat Juncker. În afară de aceasta, şeful Comisiei Europene a relatat despre asistenţa economică acordată Ucrainei de către UE şi despre aceea cum Ucraina ar trebui ajutată pe viitor, pentru a contribui la derularea reformelor şi bunăstarea ţării.

unnamed (4)Textul integral al discursului poate fi citit aici:

Tag: Comisia europeană, migranţi, Siria, Ucraina

Originalul articolului în limba rusă poate fi văzut aici:

http://www.stopfake.org/rossijskie-smi-slovami-zhan-kloda-yunkera-poobeshhali-ukraine- vojnu-i-razruhu/


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *