7 aprilie: …pietre, fum, sânge

În scurt timp, protestele paşnice au generat în acţiuni violente…

271-77aprilie-11
271-77aprilie-3 271-77aprilie-2
271-77aprilie-4 271-77aprilie-5
271-77aprilie-6
271-77aprilie-7 271-77aprilie-8
271-77aprilie-9

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

5 comentarii

 1. europa

  Voronin trebuie tras la raspundere pentru ca a utelizat ridicarea drapelului in interese politice procomuniste. Drapelul a fost ridicat cu scopul de-a linisti masele. Turcanu era obligat sa-l anunte pe Voronin dar am impresia ca ei stieau.

 2. europa

  Voronin trebuie tras la raspundere pentru ca a utilezat ridicarea drapelului in interese politice procomuniste. Drapelul a fost ridicat cu scopul de-a linisti masele. Turcanu era obligat sa-l anunte pe Voronin dar am impresia ca ei stieau.

 3. europa

  Daca intadevar proromanii ridicau Drapelele ei erau condamnati la ani grei in puscarie de regimul comunist. Erau obligati sa iscaleasca dosare false de coloborare cu Romania.

 4. realistul

  Rosca intreaba unde a fost Filat, Ghimpu, Urecheanu sara la 7.04.2009. Rosca de ce nu ne spune, unde a fost el, cand pe adeptii Dreptei, extrema stinga i-a omorit la 7.04.2009. Unde a fost PPCD cand extrema stinga tortura copii acelor care au votat multi ani PPCD? Chiar asa de lacom este PPCD? Chiar asa de repede sa-ti tradezi colegii de lupta?

 5. 2010

  Sondajul 2010 a confirmat ca AIE trebuie sa guverneze tot 8 ani succesiv cum PCRM. Democratia tot spune 8ani PCRM, apoi 8 ani AIE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *