Nelly Ciobanu, o voce interesantă

Au rămas două săptămâni până la finala Eurovision care se desfăşoară în acest an la Moscova. Reprezentanta Moldovei, Nely Ciobanu, tocmai a lansat versiunea sonoră finală şi încearcă să captiveze cât mai mulţi votanţi din Europa şi statele post-sovietice. Totodată, experţii par împărţiţi în două – unii apreciază mult vocea cântăreţei, alţii dezaprobă faptul că ea cântă despre ţara sa, fapt nu prea agreat de votanţii din alte state.

17Zilele trecute, pe pagina web www.eurovisionary.com au fost plasate comentarii ale diferitor persoane cu privire la cele 42 cântece înscrise la concurs. Ex-participantul la Eurovision, Mihai Trăistariu, a fost solicitat să se expună asupra melodiilor promovate de Letonia, Lituania, Macedonia, Malta, Moldova, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia şi Portugalia.

Iată ce a spus Trăistariu despre cântecul lui Nelly Ciobanu:
“O voce foarte interesantă.  Cântecul începe cu sunete originale, rapizi şi uşoare, apoi devine puţin plictisitor la un moment. Cântecul seamănă puţin cu Zdob şi Zdub, dar asta e bine. Cred că începutul acestui cântec va duce Moldova cu siguranţă în semifinală, or, acest cântec are şi ceva din Ruslana, şi ceva din ediţiile trecute ale Eurovision”.

Totodată, gazdele paginii web  www.eurovisionary.com au făcut şi ele aprecieri ale acestor cântece.   Despre piesa din Moldova, ei spun următoarele:”Nu e o idee bună să propui un cântec despre ţara ta, atunci când nimeni altul nu este interesat de aceasta. Din această cauză acest cântec este mai puţin printre cele care vor învinge în 2009. Nu are o şansă să ajungă în final.”


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

5 comentarii

 1. loredana

  ce tampenie ….”nu are nici o sansa sa ajunga in final”….am vazut semifinala in care a aparut nely si m-a impresionat…prestatia ei …imi place mai mult decat Elena noastra!!!

 2. Alin

  Da,acum stim rezultatul.Elena locul 19,Nelly locul 14.Cam slabut anul acesta …Norvegia a venit cu o melodie de exceptie si cred ca a meritat locul I.Nu stiu cum de a obtinut Turcia un loc atat de bun.In rest,viata merge inainte,sa ne vedem de necazurile noastre si sa vedem ce va fi pe 20 mai.Poate se va intampla o minune !

 3. TATIANA moldova

  unicul lucru cu care imi da forta si zimbet ca sunt din Moldova E NELLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  SOARELE NOSTRU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *