Un poliţist care a fost anchetat penal, numit şef la “Dinamo”

Mai mulţi angajaţi ai Clubului Sportiv Central (CSC) “Dinamo” sunt împotriva numirii în funcţie a actualului şef al instituţiei, anterior anchetat penal pentru un cumul de infracţiuni. Aceştia solicită implicarea preşedintelui Parlamentului şi a ministrului de Interne în rezolvarea problemelor cu care se confruntă instituţia.

Ana Belciug, preşedinta Comitetului Sindical al CSC “Dinamo”, scrie într-o scrisoare adresată lui Marian Lupu şi Dorin Recean că situaţia din cadrul instituţiei nu mai poate fi tolerată. Belciug susţine că Arcadie Bostan, numit şef la “Dinamo” pe 8 noiembrie 2012, a obţinut această funcţie exact în ajunul alegerilor pentru funcţia de preşedinte al Comitetului Naţional Olimpic, lăsând să se înţeleagă că aceste mişcări s-ar fi făcut pentru ca Nicolae Juravschi, cel care într-un final şi-a recâştigat postul, să aibă asigurat un vot.

Reformă? Un şef anterior anchetat penal

Ea mai spune că mai mulţi angajaţi ai clubului, care s-ar fi opus revenirii lui Bostan de la “Registru” în cadrul MAI, sunt persecutaţi de noul şef, unii dintre ei ajungând chiar la spital. “De ce anume Bostan a fost numit în această funcţie? Sunt multe zvonuri. Edificiile sportive sunt deplorabile, iar terenurile aferente, din centul Chişinăului, sunt solicitate de mulţi agenţi economici pentru a le lua în locaţiune cu o ulterioară privatizare”, se mai spune în scrisoare. Angajaţii clubului susţin că au încercat să discute aceste probleme cu cei din conducerea Ministerului de Interne, însă aceştia i-ar fi refuzat. Totodată, Direcţia securitate internă a MAI nu ar fi efectuat o anchetă de serviciu în urma plângerii colectivului de la “Dinamo”.

Constatăm că numele lui Arcadie Bostan figurează într-un dosar penal, el fiind acuzat de procurori de “exces de putere, ameninţarea cu omor, cu vătămarea gravă a integrităţii corporale sau cu distrugerea bunurilor”. Bostan, împreună cu doi colegi, Iacob Şenşeuţchi şi Sergiu Elisei, au fost acuzaţi că, la 23 martie 1999, în jurul orei 24.00, în scopul răzbunării pe cetăţenii P. Domnişor şi V. Dulghier, pe care îi bănuiau de maltratarea lor, i-au urcat, prin înşelăciune, în salonul automobilului de model “Audi-100”, privându-i astfel de libertate, i-au transportat, contrar voinţei lor, în preajma pădurii din Dănceni, Ialoveni, unde i-au bătut, ameninţându-i cu arma de serviciu, din care au tras cinci focuri. Din sentinţa Curţii Supreme de Justiţie reiese că cei trei poliţişti s-ar fi declarat tot timpul nevinovaţi. Ei au afirmat în instanţă că între cele două tabere s-ar fi produs o banală bătaie. Procesul a continuat 4 ani (2004—2008), iar cei trei oameni ai legii au fost declaraţi, în final, nevinovaţi.

Şef “Dinamo”: “Eu am venit cu nişte idei noi”

Contactat de ZdG, Arcadie Bostan a spus că acuzaţiile la adresa sa ar fi nefondate. “Nimeni nu este persecutat. Are loc o anchetă internă, desfăşurată de MAI. Au venit, au făcut nişte sondaje sociologice, să vadă care e atmosfera în colectiv. Faptul că cineva scrie, e dreptul lor”, zice Bostan. “Ana Belciug are nişte idei despre cum se lucrează într-un colectiv. Eu am venit cu nişte idei noi. Vă place cum arată “Dinamo” în prezent? Mie, de exemplu, nu-mi place. Totu-i decolorat, vechi, putred. Am venit să reînnoiesc, să schimb imaginea la “Dinamo”. Belciug lucrează de 30 de ani aici şi spune că a făcut bine pentru club. Care-i binele? Eu nu-l văd. Nu trebuie să vină ea la mine în birou să-mi spună ce să fac. Ea nu are cum să fie persecutată, pentru că a lucrat două săptămâni, iar mai apoi s-a dus în concediu. Cum pot s-o persecut, cu ea şezând acasă?”, se întreabă Bostan.

Referitor la faptul că, anterior, fiind angajat al MAI, a figurat într-un dosar penal, şeful de la “Dinamo” ne-a spus iniţial că “dacă aş fi fost acuzat, nu veneam aici. Eu am trecut un control până a ajunge aici…”. I-am spus că am găsit sentinţa CSJ, din 2008. “Păi, dacă aţi văzut, de ce m-aţi mai întrebat? A fost dosar, ce-a fost… Acolo este scris tot”, a mai zis Bostan, care afirmă că nu toţi angajaţii de la “Dinamo” se revoltă, “ci doar unii, care nu vor să se conformeze”.

Ministrul: Orice reorganizare produce tensiuni

Dorin Recean, ministrul Afacerilor Interne, afirmă că, din informaţiile pe care le deţine, Arcadie Bostan ar fi fost doar martor într-un dosar penal. “Ministerul trece acum printr-un proces foarte dureros. Cel mai important e că trebuie să ne concentrăm pe organizare. Vreau ca, împreună cu toţi angajaţii poliţiei, să depăşim aceste probleme”.

Am remarcat că Decizia CSJ pe numele lui Arcadie Bostan este publică şi poate fi accesată de oricine. “Voi verifica încă o dată. Dacă este aşa, vom lua măsurile de rigoare. E important să facem regulă. Mi-ar plăcea să punem accentele corect. E un proces normal când schimbarea produce tensiune şi probleme. E o rugăminte foarte mare şi către d-stră: să avem grijă să nu schimbăm accentele”, ne-a îndemnat ministrul. “La “Dinamo” trebuie să facem regulă, iar lumea de acolo trebuie să muncească. Lucrurile bune le facem cu mâna noastră. Cu părere de rău, la noi, problemele apar atunci când oamenii sunt puşi să lucreze”, opinează Recean.

La câteva minute după încheierea discuţiei, ministrul a revenit şi ne-a rugat să citim atent Decizia CSJ în care se spune că Arcadie Bostan a fost declarat nevinovat. “E decizia d-stră cum să trataţi subiectul, dar ar trebui să disociem aceste lucruri. Orice reorganizare produce tensiuni, mai ales o reorganizare în structurile MAI. Să punem corect accentele. Acum mai sunt vreo 7 cazuri de acest gen, când începi să faci lucrurile şi ulterior începi să fii atacat din toate părţile. Voi insista şi în continuare ca lumea să muncească disciplinat”, a conchis ministrul de Interne.

Precizăm că CSC “Dinamo” este o subdiviziune a MAI cu statut de direcţie, în care activează circa 120 de angajaţi.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

19 comentarii

 1. Mircea

  dle Recean,nu se fac reforme cu persoane al de bostan si alti fosti politisti care au maltratat oamenii. Nu pedalati cu cuvinte “mentovschie”, “munca disciplinata in zona”, nu sunteti “ment”. Reforma se face cu oameni curati. Rusine sa va fie.

 2. igor botezatu

  Dacă REFORMELE presupune menţinerea în funcţii înalte de alde O. Cociug, tot cu dosare clasate, cînd activa la Serviciul Pază de Stat, cu ajutorul ex.şefului Procuraturii Anticorupţiei RADEŢCHII – consăteanul lui O. Cociug, care a organizat şi împuşcătura în casa ex.comisarului de Orhei Tolici Victor, omorul din pădurea orheiului e pe sovestea lui Cociug, el ş-a cumpărat funcţia de comisar cu 20 mii Euro, nelucrînd o zi ca poliţist, lipsit de gramatică, cultură şi intelegenţă…CA SĂ FIE DESEMNAT VICECOMISAR LA Străşeni pentru LUCRUL EDUCATIV !!!!! CULMEA nebunii şi RUŞINEI Unde se uită Cadrele şi DSI ?????

 3. kitun

  da ce intr-asha o functie nu s-a gasit sa fie numita o persoana cu reputatia nepatata? sa admitem ca a fost achitat,,dar asta nu inseamna ca este curat!!!!!!! rushine tuturor care au contribuit la aceasta!!! se duce de ripa aceasta tsarishoara!!!! in functie de SEF trebuie sa fie o altfel de persoana!!!! macar sa nu fie cercetat penal in trecut!

 4. kitun

  daca cititi atent textul,se observa clar ca bostan sustine ca a venit sa schimbe shi sa innoiasca Clubul?…dar Belciug nu a facut nimic in 30 de ani.. Atunci de ce nu ati mentionat ca nu Belciug a fost SHEF a clubului in acesti 30 de ani!? Ca totul depinde de finantarea clubului si conducerea nemijlocita! ! Da Recean ce spune ca orice schimbari “produc tensiuni”?! Vreau sa spun ca schimbarile pozitive, inspre bine nu au asha rezultat!!Nu produc tensiuni in colectiv!! Ci dimpotriva,,,sa fi fost schimbari inspre bine nu aparea aceasta scrisoare, nu ieshea la iveala atita informatie shi lumea ar fi lucrat in continuare cum a lucrat acei 30 de ani in pace si productiv! Nu uitati ce salarii au lucratorii din asha directii…de la 800 de lei!! Vre-un Recean sau vre-un Bostan ar supravietui cu acei 800 de lei lunar?? Fiti seriosi oamenilor!

 5. Victoria

  Unde aactivat pina la Dinamo ,nu a avut nici un fel de incalcari. Este un domn cumsecade .Asa e cind lumea nu cunoaste ,ii ramine sa vorbeasca aiurea numai. Dar la cine trecutul e curat ca lacrima,sa arunce cu piatra.Sa sariti ca hienele toti sunteti buni. Succes Dnul Arcadie!!!!!

 6. Corect

  Nu-l cunosc pe acest Bostan….dar pot afirma una ca o cunosc pe dna Belcug care intodeauna a pledat pentru dreptate si pace in colectiv…. a muncit cinstit si a lucrat cu multi sefi numiti anterior
  Faptul ca sa gasit un Bostan care intradevar face ravagii in colectivul de acolo, lumea e stresata, e impusa sa faca lucruri care contravin legea…..
  Pina unde va merge acesta nu se stie…cred ca nu va ajunge departe…mai ales si cu un asa trecut glorios….

 7. Costetki

  Deci mai putina zarva, lasati omul sa aduca renovari si dupa aia o sa vbiti aiurea. Belciug a avut 30 de ani, lui nici o luna nu ia-ti dat… deci taceti va rog frumos si mai urmariti ce se intimpla in institutiile ce se intimpla la dinamo, vechi si putred totul… nu aiuriti.

 8. Sergiu

  Chiar sunteti nishte imbecili ba oameni ?!?!?!
  Ia fitzi atentzi la linkul asta – http://www.csj.md/admin/public/uploads/1%20ra%20112%2008%20Senseutchii%20inadm%20p%20v%20lat%20pen.pdf

  Una e sa fii cercetat penal shi alta e sa fii condamnat. Putzine cazuri fiecare din voi shtie cynd oameni au fost tradatzi shi ynvinuitzi pe nedrept ?! Bine … yl shtiu personal pe omul asta…domnul Arcadie mi-a fost shef p[e parcursul a multzi ani de zile…shi shtiu ideologia lui shi felul lui de a fi…shi credetzi-ma ca are idei mult prea perfectzioniste decyt poate suporta creierul vostru…daq gynditzi astfel !!! D-ul Arcadie sunt de acord ca nu ar fi de acord sa lucreze pentru 800 de lei cum atzi scris yn articol…nimeni din oameni cu idei inovatoare nu ar fi de acord…oricine ar lucra shi ar demonstra ca merita un salariu mai bun, dar nici yntr-un caz lucratorul nostru de stat…care la ora 16:59 zboara din cabinet ca mushtele spre veceu… Asha ca yn opinia mea…sa munceasca…shi sa demonstreze prin munca faptul ca sunt capabili shi merita ceva mai multz…shi nici yntr-un caz prin byrfe !!! Sunt de acord cu comentariul precedent…Doamna Belciug a avut la dispozitzie 30 de ani…shi a reushit sa faca un singur lucru yn ashtia 30 de ani…a reushit sa faca asha…ca yn 30 de ani…stadionul sa arate ca 60 de ani yn urma. Datzi-i pace omului sa faca. Eu sunt de acord cu D-ul Ministru…pentru ca sa schimbi din felul de acuma de a fi…yn ceva mai bun…va fi numaidecyt sfada shi confruntare de idei … pentru ca suntem retardatzi totzi shi suntem cum mi-a spus yntr-o zi d-ul Ghimpu – “Moldoveni” shi nimic mai mult…asha ca suntem nishte moldoveni…shi gyndim ca nishte moldoveni…shi suntem proshti…daq gyndim asha cum scrie yn articolul asta !!! Decizia apartzine fiecaruia din noi!!! Lasatzi omul sa yncerce sa faca ceva…shi pe urma acuzatzi-l…da’ nu pt faptul ca a venit shi yncearca sa schimbe ceva!!! Poate asta e unica metoda de a schimba yn tzara asta ceva spre bine…prin faptul ca faci o concurentza yn colectiv…sa nu stea oamenii relaxatzi !!! Lucratorul nostru de stat sta relaxat yn fotoliu shi ashteapta salariul lui…chiar shi daq de 800 de lei…yn ziua de azi nimeni nu cadoneaza 800 de lei!!! Asha ca ynainte d-ul Arcadie…punetzi-i la lucru !!! Fiecare trebuie sa munceasca din greu….shi sa fie la curent ca poate veni altcineva yn urma lui…care yntr-adevar are nevoie de acshtea 800 de lei(sa va pun la cunoshtintza ca maturatorii au yn jurul la 2000 de lei…nush de unde atzi luat cifra de 800)!!! Schimbatzi-va o data ideologia shi gynditzi ca nishte oameni sanatoshi la cap…va rog eu frumos !!! Va pup, va iubesc, pa.

 9. pentru sergiu

  Sergiu, daca tot ai facut referire la aceasta sentinta…CITESTE-O.

  Inculpaţii Ia. Şenşeuţchi, A. Bostan şi S. Elisei au fost învinuiţi de faptul,
  că fiind dotaţi în conformitate cu legea nominalizată cu drepturile şi atribuţiile
  în vederea exercitării funcţiilor de colaboratori de poliţie, activînd în comun
  acord contrar prevederilor art. 14, 15 din Legea „Cu privire la poliţie”, la
  20.03.1999, în jurul orelor 24:00, în mun. Chişinău, având scopul de a se
  răzbuna pe cet. P. Domnişor şi V. Dulghier, pe care îi bănuiau în maltratarea
  lor, prin înşelăciune i-au urcat în salonul automobilului de modelul „Audi-100”,
  care-i aparţinea lui Ia. Şenşeuţchi şi, lipsindu-i astfel de libertate, i-au
  transportat contrar voinţei lor în preajma pădurii s. Dănceni r-l Ialoveni. Aici Ia.
  Şenşeuţchi, A. Bostan şi S. Elisei, fiind investiţi în conformitate cu art. 12, 13,
  14, 22 şi 23 din Legea nominalizată cu atribuţiile şi drepturile colaboratorilor de
  poliţie, în scop de răzbunare, vădit au depăşit aceste atribuţii şi drepturi, prin
  aplicarea multiplelor lovituri şi ameninţări, i-au scos forţat din automobil.
  După aceasta Ia. Şenşeuţchi în continuarea acţiunilor sale criminale,
  activând de comun acord cu A. Bostan şi S. Elisei, intenţionat 1-a lovit pe P.
  Domnişor cu pistolul în faţă, doborîndu-1 astfel la pământ, unde continua să-i
  aplice multiple lovituri cu picioarele şi mâinile. În acest răstimp A. Bostan şi S.
  Elisei, activând de comun acord cu Ia. Şenşeuţchi şi contrar prevederilor art.2,
  12, 13, 14, 22 şi 23 din Legea „Cu privire la poliţie”, l-au doborât pe P.
  Domnişor la pământ, unde intenţionat continuau să-1 maltrateze cu picioarele şi
  mâinile.
  Ulterior, schimbându-se, Ia. Şenşeuţchi îl maltrata pe V. Dulghier, iar A.
  Bostan şi S Elisei – pe P. Domnişor, prin multiple lovituri cu pistolul, mâinile şi
  picioarele pe diverse părţi ale corpului, aplicând astfel faţă de P. Domnişor şi V.
  Dolghier violenţă însoţită de schimbare şi torturare, prin ce a jignit demnitatea
  personală a pătimiţilor. În cadrul maltratării pătimiţilor Ia. Şenşeuţchi, activând 4
  de comun acord cu A. Bostan şi S. Elisei, în virtutea intenţiilor criminale, ştiind
  de lipsa temeiurilor aplicării şi folosirii armei de foc, prevăzute de art. 14 şi 17
  din „Legea cu privire la poliţie”, cît şi contrar atribuţiilor şi drepturilor acordate
  de lege colaboratorilor de poliţie, în mod vădit depăşind aceste atribuţii şi
  drepturi, de multiple ori a aplicat arma de serviciu de tip PM, seria KS, nr. 6253,
  efectuând împuşcături în direcţia lui P. Domnişor şi V. Dulghier de cinci ori,
  ameninţându-i totodată cu moartea, prin ce a jignii demnitatea personală a
  pătimiţilor şi astfel, de comun acord cu A. Bostan şi S. Elisei, ilegal a folosit
  arma de foc faţă de P.Domnişor şi V. Dolghier.
  În urma multiplelor lovituri aplicate lui V. Dulghier de către Ia.
  Şenşeuţchi, A. Bostan şi S. Elisei, pătimitului i-au fost cauzate vătămări
  corporale mai puţin grave, cu dereglarea sănătăţii de lungă durata.
  Pătimitului P.Domnişor Ia.Şenşeuţchi A.Bostan şi S. Eliseî în
  urma maltratării i-au cauzat vătămări corporale mai puţin grave, cu dereglarea
  sănătăţii de lungă durată.
  Tot ei, Ia. Şenşeuţchi, A. Bostan şi S. Elisei au fost învinuiţi că, la
  20.03.1999, în scopul de a se răzbuna pe P.Domnişor şi V.Dolghier, aplicând
  arma de serviciu şi ameninţându-i cu omor prin împuşcare, în jurul orelor 24:00,
  în mun.Chişinău forţat i-au urcat pe ultimii în salonul automobilului de marcă
  „Audi” şi i-au transportat în preajma pădurii s. Dănceni, r-l Ialoveni, unde din
  nou i-au ameninţat cu omor prin împuşcare, efectuând în direcţia lor cinci
  împuşcături din arma de foc.
  Tot ei, Ia. Şenşeuţchi, A. Bostan şi S. Elisei au fost învinuiţi că, la
  20.03.1999, în scopul de a se răzbuna pe P. Domnişor şi V. Dolghier, în jurul
  orelor 24:00, au depăşit în mod vădit limitele drepturilor şi atribuţiilor acordate
  prin lege colaboratorilor de poliţie, prin exces de putere însoţite de forţă şi
  folosirea armei de foc în dotaţie de serviciu, i-au urcat pe ultimii în salonul
  automobilului de marcă „Audi-100”, prin ce i-au lipsit de libertate şi fără voia
  lor, i-au transportat în preajma pădurii s. Dănceni, r-l Ialoveni, unde au fost cu
  forţă
  coborâţi din automobil, ameninţaţi cu privarea de liberate, maltrataţi,
  ameninţaţi cu luarea de ostatici.
  3. Împotriva sentinţei a declarat apel procurorul, care a criticat-o pe
  motiv că instanţa de fond greşit a pus la baza sentinţei de achitare a inculpaţilor
  afirmaţiile acestora precum că între P.Domnişor şi V. Dulghier şi inculpaţi a
  avut loc o bătaie reciprocă, că nu s-a ţinut cont pe deplin de probele administrate
  în cadrul urmării penale, solicitînd casarea sentinţei, rejudecarea cauzei cu
  pronunţarea unei noi hotărîri de condamnare a inculpaţilor pentru săvîrşirea
  infracţiunilor pentru care au fost puşi sub învinuire, cu stabilirea pedepsei în
  limitele normelor penale respective.
  4. Prin decizia Colegiului penal al Curţii de Apel Chişinău din 22
  septembrie 2005, apelul a fost respins ca nefondat, cu menţinerea sentinţei.
  j ■5
  5. În recursul declarat de părţile vătămate, invocîndu-se temeiurile
  prevăzute de alin.(1) pct.5), 6), 12) art.427 CPP, se solicită repunerea în termen
  a recursului, casarea deciziei instanţei de apel, cu pronunţarea unei noi hotărîri
  de condamnare a lui Şenşeuţchi Ia., Bostan A. şi Elisei S. conform învinuirii
  formulate, precum şi repunerea în termen a părţilor vătămate Domnişor P. şi
  Dulghier V. de a înainta o acţiune civilă privind încasarea pagubei materiale şi
  morale.
  6. E

 10. Vasile Haruţa , va rog sa nu ma incurcati cu altul

  Oameni buni!
  Eu stiu un lucru, ca atunci cind strici cuibul furnicarilor toti fug ca dracii in toate partile.Asa este si aici.A fost numit un cetatean pentru a face ordine la acest Dinamo, unde cu adevarat eu fiind student prin anii 1987-1991 si facind lectiile de educatie fizica , ca asa le numeau pe atuncea , unde si acum mai merg la stadionul respectiv, nu sa facut nimic. Este dezastrau peste tot si acest bardac le-a convenit tuturor pentru ca in apa tulbura mai usor anini cite un ,,carasic,, .Nu cunosc noul sef care a fost numit, eu stiu ca atunci cind pui la lucru moldovanu el incepe sa caute cuiuri prin talpa si cert este ca acei 120 de angajati sunt prea multi. Solutia care ar putea schimba radical imaginea clubului este revizuirea intregului colectiv. Marea problema a cadrelor care nu sunt apte de munca si trag mita de coada ca sa treaca ziua este pe prim plan. Toti betivii care au muls de acolo ruble fara nici o valoare sa fie trasi la raspundere. Eu vreau sa va sugerez celora care sau ingrasat pe acolo 30 de ani sa trageti concluzia. Si inca ceva , aveti mare noroc de acest Bostan Arcadie, care este si un om cult, eu daca vineam la acest serviciu , umpleam valea cu voi. Ajunge , nu mai merge asa treaba, toti trebuie sa munceasca ori ,,vcula,,.Aceasta situatie cu care se confrunta clubul sportiv, exista si prin SEL-ri, organizatii de stat care mulg bugetul de crapa pietrele. Suxese celora care nu sunt de acord cu mine, dar nu aveti nici o sansa.
  Noapte buna!

 11. kitun

  pentru Costetki si Segiu!!!
  Mai reped pentru cei neatentsi- Belciug nu a activat la dinamo in calitate de shef a clubului!! Este o doamna deosebita, a muncit foarte mult acolo shi toti shefii de pina atunci ii cereau sfaturile,deoarece intr-adevar cunoashte de foarte mult sin diferite domenii!!! Dar ce cautau “clientii” aceshtea cu armele din dotare prin padure??? deja acest fapt ar trebui sa va puna la ginduri!!! Referitor la 800 de lei SERGIU fii atent – maturatorii de akolo primesk intr-adevar 2200 lei aproximativ,deoarece fac parte dintr-o alta categorie de salariati! Dar vezi kit primeshte un jurist, un inspector simplu de akolo ca angajat civil! sunt anume acei 800 de lei! shi lumea lukreaza,,daka trebuie shi la orele mesei! Asha ka cine nu kunoashte situatia din interior ar putea spune kite vrei cuvinte de lauda! Se intimpla tensiune in acel colectiv din kauza skimbarilor,,dar skimbarile nu-s inspre bine,,lumea tace akolo deoarece se teme! Dna Belciug a scris aceasta scrisoare deskisa deoarece nu se teme,,dar sa fi fost aceasta skrisoare anonima ce spuneati atunci?? ka este anonima shi nu merita atentie sau ce???

 12. bobgras

  daaa.. doamna asha shi a mentionat in scrisoarea data ca cladirile sunt in stare deplorabila shi nu se finanteaza pentru a schimba ceva!totul depinde de minishtri, ci nu de un lukrator simplu care e vocea intregului colectiv..colectiv ce se teme sa deskida gura..la noi asha-s moldovenii – mai bine tac shi inghit.. ei cunosc doar jumatate de proverb – Capul plecat sabia nu-l taie..a doua jumatate de proverb este – “DAR NICI SOARELE NU-L VEDE”!! Doamna Belgiug nu a fost shefa clubului ca sa skimbe in 30 de ani ceva radikal akolo! Ea doar a skris adevarul in aceasta skrisoare shi nu s-a temut de consecinte!!! Unde s-a mai vazut..ce shef normal shi cu simtul omenirii in suflet (daca-l are) ar fi concediat un angajat in timp ce acesta se afla in condeciu medical..fiind operat ?! Cui i-ar fi plakut asha ceva dintre toti voi acestea care-l aparati pe bostanul acesta? ? Recunoashteti..sa vedem.. concediat fara motiv,,o persoana cu un impecabil trecut shi un politist capabil! Eu consider ca asta nu e normal

 13. vera

  MAI,facand reforme, a dat cu “oistea in gard” si de data asta! Nici nu face sa te astepti la altceva!

 14. valery

  Oameni buni, chiar nu vedeti ca este vorba de adevarati banditi? Care au scapat de puscarie doar incompetentei sau complicitatii judecatorilor?

 15. lazar

  Blamuca
  Trei pitici cu pofta mare,
  Dar cu creerul cat nuca,
  S-au facut stapani pe-o tara,
  SI-AU NUMIT-O BALAMUCA
  Balamuca nu e mare,
  Si nici mica, da-i frumoasa.
  Balamutii au picioare,
  Cap nu au ,dar nu le pasa.
  De principii si valoare
  li-i in cot.Cat tine anul
  dau din maini si din picioare,
  servind stapanul si banul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *