ZdG: 9 ani

Natalia-MolosagNatalia Moloşag, avocată

Fiecare dintre noi ajunge să fie gardianul propriului destin. Pe drumul ce îl parcurg, pledez pentru onestitate, curaj şi dreptate, şi vin să vă instig la verticalitate, speranţă şi credinţă. Acestea sunt calităţile pe care putem edifica o societate cu mai puţine riscuri. Cei 9 ani de activitate ai ZdG sunt dovada profesionalismului şi sufletului depus de cei care stau de Gardă în spatele literelor. Nu avem decât să le urmăm exemplul în ceea ce face fiecare dintre noi.

gheorghe-grauGheorghe Grâu, actor

Ce le-aş dori cititorilor ZdG? Probabil, ceea ce îmi doresc şi mie. Să fie mereu într-un pas cu viaţa. Să se orienteze corect în tumultul evenimentelor din societate, atât de multe, atât de diferite, iar uneori şi periculoase, să ştie exact ce au de făcut în această viaţă. Le doresc tuturor multă sănătate, că ea, sănătatea, niciodată nu poate fi în plus. Şi, nu în ultimul rând, să rămână alături de ZdG, ziarul care investighează subiecte grele din viaţă şi care caută să afle adevărul curat.

botgrosMaestrul Nicolae Botgros, directorul Orchestrei “Lăutarii”

Cred că peste ani, când societatea va căpăta mai multă stabilitate şi va putea distinge adevăratele valori de falsuri, tot ce face astăzi ZdG va fi şi mai mult apreciat. Le doresc cititorilor să rămână fideli acestei publicaţii, iar echipei ZdG îi doresc ca epuizarea pe care o suportă, investigând cazuri grele de corupţie, să cunoască aplauzele publicului, din care aţi redobândi energie şi putere de muncă. Aplauzele publicului sunt semnul recunoştinţei, de aceea vă doresc ca acestea să nu vă lipsească.

ludmila-popoviciLudmila Popovici, directoare executivă, RCTV Memoria

Ştiu că sunt cititori care au fost de la bun început alături de ZdG. Alţii s-au alăturat pe parcurs, dar cu toţii au devenit prietenii echipei. Le doresc tuturor multă sănătate, perseverenţă, realizări şi să rămână fideli principiilor şi luptei pentru schimbare, promovate de ZdG. Dacă vrem cu adevărat să schimbăm ceva în societate, trebuie să stăm de gardă împreună la tot ce se întâmplă în jur. E necesar să observăm şi să promovăm şi lucrurile frumoase din comunitate, care, deseori, sunt trecute cu vederea.

lupascuMaria Lupaşcu, văduva eroului Filip Lupaşcu

Cititorii ZdG, alături de echipa acestui ziar, merită cu acest prilej felicitări şi cuvinte calde. Personal le doresc să rămână mereu alături de ZdG, cum au făcut-o în toţi aceşti 9 ani. Le mai doresc să-i convingă şi pe alţi cititori să intre în familia ZdG şi să-şi trăiască viaţa cu demnitate şi curaj. Mă bucur că sunteţi alături de noi, mă bucur că înţelegeţi problemele noastre, ale oamenilor marcaţi de tragediile războiului din 1992.

lilia-neaguLilia Neagu, deţinută politică

Le doresc multă sănătate şi să rămână alături de ZdG, pentru că acest ziar mai are mult de lucrat ca să reuşească să schimbe lucrurile în societate. Cititorilor ZdG vreau să le dăruiesc câteva versuri scrise de mine. “Albastru e cerul/ Înalt e şi sfânt/ Şi el ne cuprinde/ Întregul pământ/ Ca aurul pâinea/ Ne este pe masă/ Ea cheamă copiii/ Din lume acasă/ Fierbinte e sângele/ Ce curge-n artere/ Chemarea lui, plânsul/ Se urcă spre stele/ Un clopot mai bate/ Mai bate sinistru/ Şi dangătul lui se aude la Prut, la Siret, la Bug şi la Nistru…”

valentin-dolganiucValentin Dolganiuc, analist politic

Felicitări, ZdG! Sunteţi “bravo” că rămâneţi în prima linie, cu “catargul” sus, că rezistaţi, în condiţiile în care nu rezistă toţi. Mă bucur că sunteţi vii şi ziua de joi nu se trece fără voi – singurul ziar care face investigaţii pe un teren minat. Sper că va veni şi ziua în care ZdG îşi va schimba profilul, că nu va mai avea ce scrie despre corupţie, mafie, contrabandă, banditism politic, dar, deocamdată, e nevoie de voi, aşa cum sunteţi. La mulţi ani, ZdG!

oxana-raduOxana Radu, victimă a protestelor din aprilie 2009

Cititorilor ZdG le-aş spune cu fermitate să citească acest ziar şi să aibă încredere în echipa redacţională a acestei publicaţii. Spun asta deoarece, pe parcursul anilor, am constatat că în ZdG mesajele transmise cititorilor nu sunt manipulatoare, sunt reale, desprinse din realitate. E foarte important să citeşti un ziar cu încredere, în special în condiţiile în care mai multe medii de informare neglijează libertatea de opinie şi de exprimare.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *