Tatiana Eţco: Desculţ la Washington

Ieri a fost o zi lungă. Am hoinărit toată ziua, până seara târziu, pe jos. Am mers desculţ, pe iarba curată şi proaspătă de lângă Memorialul Lincoln.

Am stat tolănită pe marginea unui bazin, admirând mulţimea de turişti, toţi – foarte diferiţi. Am încheiat ziua cu o cină mexicană.

Prima zi de program a luat sfârşit ceva mai devreme, deoarece un senator, fiind ocupat, şi-a contramandat întâlnirea cu noi.

Este obositor, dar interesant. Nu credeam, dar aici e extrem de cald afară, în schimb răcoare şi confortabil în toate încăperile. Majoritatea dintre cei 13 participanţi la program sunt foarte bine informaţi la subiectul protecţia datelor personale, o temă mai puţin explorată în R. Moldova. Cunosc experienţe noi, implementate în alte ţări.

Vă dau semne mai târziu, încerc să vă prind on-line.

Tatiana Eţco, 
tatianaetco.zdg@gmail.com


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Vic

    Tatiana, citind notitele tale, e o placere sa ne aflam si noi cu gindu acolo!!!

    Multa bafta!!!

    OW

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *