“Dorin Chirtoacă – calamitate naturală”

“Noi vom găsi resursele necesare şi vom lupta cu calamităţile naturale, iar calamitatea cea mai mare este Dorin Chirtoacă”, a spus preşedintele CMC, Eduard Muşuc, cu referire la problema încălzirii apartamentelor din capitală. Aşa a spus, aşa a fost citat de către reporterii de la TRM. Cel puţin, asta au putut afla telespectatorii de la programul informativ “Mesager”. Nemulţumiri au avut şi alţi consilieri, care slujesc partidul. Ei au avut tocmai 5 min., să şi le expună. Şi Dorin Chirtoacă a avut ceva de spus, dar pe ecranul televiziunii a apărut doar pentru câteva secunde.

În acest timp, locuitorii capitalei continuă să doarmă printre sticle cu apă fierbinte.

Cea mai importanată sursă de informare este televiziunea, arată ultimul Barometru de opinie. Pe primul loc – Prime TV, urmat de M1, cu 53%. Se cuvine de menţionat că televiziunea publică are acoperire naţională.

În timp ce pacienţii mor pe patul de spital pentru că nu au pus ceva în buzunarul medicilor sau pentru că ambulanţa întârzie, neavând combustibil, la M1, Zinaida Greceanâi califică un succes masa rotundă a miniştrilor sănătăţii din ţările CSI, desfăşurată la Chişinău.

În timp ce R. Moldova este calificată drept una din cele mai sărace ţări ale lumii, guvernanţii prevăd pentru bugetul 2009 (an electoral), 92,4 mil. lei doar pentru M 1 care, cu mult “bun simţ”, de 7 ani încoace, face partizanat politic în favoarea PCRM.

În acelaşi timp, pentru restaurarea Sălii cu Orgă şi a celor două edificii ale Muzeului Naţional de Artă s-au găsit doar 7 mil. lei.

Cei care au urmărit vineri seara buletinul, au avut parte şi de o lecţie de patriotism direct de la monumentul lui V.Lenin. Într-o rusă de care conducătorul proletarilor ar fi fost mândru, şeful statului a propus adaptarea teoriilor leniniste la realităţile de azi şi a înmânat carnete de partid unor tineri.

Diana LUNGU

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *