Ursu vrea din nou Bârlog la Primărie

Al 101-lea comunist din lista electorală de anul trecut s-a lăsat de partid. După ce promisiunile roşii l-au făcut şomer, fostul primar interimar, Vasile Ursu, a decis că vrea să fie independent şi să candideze din nou la funcţia de primar general al Chişinăului.

«Gata cu pomenile, voluntariatul şi cu binele în numele partidului», a decis Ursu, în urma terapiei la psihanalist, care l-a convins să facă acest pas.

Deşi a trecut ceva timp de la alegerile parlamentare, rănile fostului interimar nu s-au cicatrizat. Acesta se simte şi în continuare trădat. Aşa şi nu a avut şansa să simtă sub sine un fotoliu de deputat. Deşi prin toate funcţiile publice pe unde a trecut  a contribuit la haznaua comună, tătuca nu prea l-a miluit.

Până la urmă, terapia şi şomajul i-au dat curaj să rupă tăcerea. Acum, Ursu spune că nici nu vrea să mai audă de comunişti. Adevărul e că nici ei şi nici celelalte partide, în care s-ar fi văzut în viitor, nu prea vor să audă de el, după ce a fost în lista roşie. Faptul că a stat neobservat la coada ei nu schimbă situaţia, decât pentru el însuşi.

Ursu este conştient că lupta pentru funcţia de primar va fi aprigă, dar merge la bătălie de dragul chişinăuienilor, care merită, în sfârşit, un lider adevărat. Experienţa pe care a acumula-o în ultimii ani îl va ajuta să fie un bun gospodar, crede acesta.

«Am reuşit cu succes să usuc lacul din Valea Morilor. Este o practică unică. Sunt convins că voi reuşi acelaşi lucru şi cu nămolul lui Dorin. Cât despre capacităţile mele manageriale, cred că  le cunosc toţi», a declarat cel care a reuşit să fie şi ultimul ministru al Transporturilor, contestat recent de CCCEC că ar fi irosit câteva milioane întregi la reabilitarea invizibilă a drumurilor din R. Moldova.

Vasilisa Vulpe


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *