O călătorie în jurul lumii “într-o zi”

Cel de-al treisprezecelea Iarmaroc de Caritate de Iarnă va avea loc sâmbătă, 5 decembrie, între orele 10.00 – 16.00, în pavilionul nr.2 al MoldExpo. Programul de sărbătoare al Iarmarocului de Iarnă va include un recital cu Nelly Ciobanu,  un show  cu Moş Crăciun, o tombolă cu multe premii valoroase. Peste 18 ţări şi organizaţii internaţionale vor oferi delicatese naţionale, cadouri specifice din partea fiecărei ţări şi alte piese interesante de vânzare.

Unul dintre punctele culminante ale Iarmarocului anual este tombola de caritate. Premiile vor include, printre altele, şi două bilete avia la Istanbul, un tur romantic în România, 15 minute de zbor într-un avion privat, invitaţii la cele mai bune restaurante din Chişinău, colecţii de vinuri moldoveneşti de lux şi multe altele. Biletele pentru tombolă vor putea fi achiziţionate pentru 10 lei în cadrul iarmarocului.

Clubul Internaţional al Femeilor din Moldova (IWCM) a fost creat în 1997 şi include atât femei din comunitatea internaţională, cât şi femei din Moldova care sunt interesate de caritate. Toate activităţile Clubului sunt voluntare, iar banii adunaţi sunt donaţi beneficiarilor. Aproximativ 130 000 dolari SUA au fost adunaţi pe parcursul a 12 ani de activităţi caritabile ale Clubului Internaţional al Femeilor din Moldova.

În 2009 de mijloacele acumulate în cadrul târgului au beneficiat şcoala internat auxiliară din satul Razalai, r-nul Sângerei, şi Centrul de Reabilitare pentru copii din Târnova, r-l Donduşeni.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *