Monumentele în experienţe fotografice

293-divers1190 de imagini din 59 de state, inclusiv Moldova, reprezintă Experienţa Fotografică Internaţională a Monumentelor 2010. Cu prilejul Zilelor Europene ale Patrimoniului, aceste fotografii, realizate de către tineri şi selectate din peste o sută de mii, câte au participat, sunt expuse în cadrul Centrului Expoziţional Constantin Brâncuşi din Chişinău.

Expoziţia Experienţa Fotografică Internaţională a Monumentelor 2010 este realizată la iniţiativa Consiliului Europei. Cele mai reuşite imagini realizate de tineri cu tematica: patrimoniul cultural – istoric şi natural, din cele 59 de state participante la concurs, sunt expuse în cadrul expoziţiilor care au loc cu acest prilej în toate ţările participante.

293-divers2La ediţia din acest an a concursului au participat 19 240 de tineri, cu 112 304 de imagini foto. La 6 decembrie 2010, expoziţia foto va fi vernisată în Palatul Europei, Strasbourg, Franţa.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *