Voronin la doctori

Liderul comunist, Vladimir Voronin, trece de două ori pe an controlul medical. Ba mai mult, acesta recomandă acest lucru și celorlalţi, scrie unimedia.md.

“Eu de două ori pe an, benevol, trec controlul medical aprofundat. La fel făceam și când eram președinte – la fiecare jumătate de an, deși nu era prevăzut de lege. Medicina viitorului este medicina profilactică”, a declarat Voronin în cadrul unei emisiuni televizate, răspunzând astfel la întrebarea dacă ar fi de acord, în calitate de deputat, să treacă controlul psihiatric.

Dacă ar fi gata să treacă detectorul de minciuni, Voronin i-a recomandat acest lucru întâi de toate lui Mihai Ghimpu. “Detectorul de minciuni e invenție americană. Ei sunt prieteni cu Biden, să treacă el detectorul de minciuni”, a spus indignat Voronin.

Întrebat cum se simte când se roagă la Dumnezeu, liderul comunist a spus că această relație nu trebuie să fie demonstrativă. “Eu când mă rog la Dumnezeu nu-mi este rușine față de oameni, față de familie, prieteni, față de EL. Relația nu trebuie să fie demonstrativă, dar prin lucruri concrete. După perioada mea de președinție au rămas mănăstiri, biserici, etc”, a conchis fostul președinte al țării.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Mos Gheorghe

    Acest individ s-a făcut un “fenomen” nu prin intelegenţia sa, ci prin prostia intelegenţiei noastre. Надо же!!!-cum spun ruşii noştri, să pui un lup cu măruntaiele de vulpe, îmbrăcat în blană de berbec în turma noastră de oi!!! Şi instruit la academia Ursului pentru a face deserviri “de-a ursului”. Acum unii preşedinţi de “ţeri” ne-au categorisit cu diagnoza de “maldavavanî”, adică lipsiţi de discernământ nu numai politic , dar şi de cel logic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *