Voronin crede că “Soluţia” lui Dodon ar putea deveni o pată pe numele partidului

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, “nu vede cu ochi buni” iniţiativele deputatului PCRM Igor Dodon prin care acesta îşi promovează ideile. Mai exact, Voronin este îngrijorat de rezultatele pe care le-ar putea obţine Dodon, odată cu lansarea Fundaţiei de Binefacere “Soluţia”.

În cadrul unei emisiuni de la Euro TV, Voronin a declarat: “Nu mă deranjează că îşi face promovare singur. O să mă deranjeze rezultatele lui”.

“Dacă nu va termina cu rezultate pozitive, o să fie afectată imaginea noastră, va fi o pată pe numele partidului. Lumea va spune că, uite, comuniştii nu pot face nimic nici împreună, nici singuri. Noi trebuie să lucrăm în echipă, pentru că aşa suntem consolidaţi”, a spus Vladimir Voronin.

De asemenea, liderul PCRM a menţionat că în partid există o concurenţă, dar este una loială. “Da, este concurenţă în partid. Aşa şi trebuie să fie. Dar eu nu am un favorit pe care să îl las la cârma formaţiunii. Nu am favoriţi, pentru că imediat s-ar simţi. Congresul PCRM va decide pe cine să aleagă preşedinte”, a explicat fostul şef de stat.

Întrebat dacă PCRM ar avea nevoie de un rebranding, Voronin a răspuns: “Cei care vor să ne afecteze nouă imaginea vor asta. Vor să ne ratăcim”.

“Nu avem nevoie de rebranding. Cei care vor să ne distrugă ne propun aşa ceva. Nu Dodon a venit cu aşa idee, el poate doar a repetat vreo prostie spusă de cineva, de cei care ne vor răul”, a adăugat liderul PCRM, fără a explica cine sunt persoanele care vor să îi distrugă partidul.

Precizăm că Igor Dodon şi-a lansat de curând Fundaţia de Binefacere “Soluţia”. Potrivit deputatului comunist, organizaţia este una absolut apolitică şi are ca scop ajutorarea cetăţenilor din Chişinău, dar şi din întreaga ţară. Odată cu lansarea acesteia, Dodon spunea că prin intermediul fundaţiei “oamenii vor putea solicita asistenţă juridică gratuită pe probleme de prestare necalitativă a serviciilor”, iar cei nevoiaşi vor putea primi şi ajutoare materiale.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *