Vlad Filat în rol de “Şoim al Patriei”

Duminică, premierul Vlad Filat a fost musafirul de vază al Aeroportului Internaţional Chişinău, care a organizat Ziua Porţilor Deschise, şi nu a scăpat ocazia să planeze peste ţară pe un avion „uşor”. Este adevărat că Filat a fost pe post de co-pilot.

După ce a aterizat, Filat a recunoscut că a avut parte de o asemenea experienţă pentru prima dată în viaţă.

“Am văzut de sus cât de frumoasă este Moldova. Este un sentiment de mândrie pentru ţara noastră pe care ar trebui să-l simţim cu toţii”, a spus premierul, citat de serviciul de presă al Guvernului.

Hotnews.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Ilarion

    Ia ramas sa prinda peste cu Bodiu,sa gaseasca comoara in Nistru,sa insemne vre-o animala rara prin codri .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *