Vlad Filat în filmul Misiune Imposibila

289-colaj-fileaChiar imposibilă?

După ce, acum câţiva ani, şi-a ras mustăţile şi barbişonul, care îi dădea un aer de băiat rău, la cravată, acu un an a renunţat  la fotoliul de spiker, la care râvnea, şi l-a acceptat pe cel de premier. În opinia acestuia, el nu a făcut decât să accepte “o misiune imposibilă”, din moment ce ţara era în prag de default.

Dar, aşa cum au constatat unii analişti, funcţia de premier e una din puţinele în stat care contribuie la creşterea popularităţii ca pe drojdii, evident, dacă  ştii cum să discuţi cu cetăţenii în cadrul numeroaselor întâlniri cu ei.

Evident, acum un an, proaspătul premier chiar nu se simţea în pielea lui Ethan Hunt, renumitul spion american din cele trei părţi ale peliculei “Mission: Impossible” pentru care nimic imposibil nu există (sau, cum se spune într-o peliculă mai recentă, nu există imposibil, ci doar greu de făcut). Constatăm, însă că, dacă la o lună de la lansarea “stejarului” Filat se bucura de încrederea a 0,3% din populaţie, potrivit BOP din noiembrie 2007, atunci la două luni de la investirea în funcţia de premier, liderul PLDM se bucura deja de încrederea a 14,1% din populaţie, fiind devansat doar de Lupu şi Voronin. Totodată, potrivit ultimului BOP, mai 2010, Filat se bucură de încrederea a 15,9% din populaţie, devansându-l pe Lupu, dar cedând în faţa lui Voronin.

Si, în acest caz, de ce să te mai plângi de un fotoliul pierdut şi de “o misiune imposiblă”?


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. AVRAAM

    Modă bre!In mitrică şi paşaport e scris ca s-a născut in 1969-VLADIMIR VASILIEVICI FILATov,KOTOVSKII raion MOLDAVSCOI ssr.
    Da azi uite bre-VLADIMIR e Vlad,VSEVOLOD e Seva,MIŞA e Mihai,da VORonin de ce nu trece in CIORESCU VLAD?Poate il mai alege lumea incă odată aşa conspirat?Eu tot după referendum mă schimb-din AVRAAM in EVROaam…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *