Viorel Chetraru: la conducerea CCCEC au fost doar politruci, care au alergat la partide să vândă informaţii

CCCEC, din start, a fost construit pe o temelie putredă şi subordonat politicului. Despre aceasta a declarat directorul CCCEC, Viorel Chetraru, care candidează la şefia CNA.

«A existat o subordonare faţă de politic atât în 8 ani de guvernare comunistă, cât şi în ultimii 3 ani. În cadrul CCCEC, s-a format o instituţie internă. Nu am avut conducători, ci politruci, care au alergat la partide să primească indicaţii, să-şi argumenteze încrederea pe care le-au dat-o prin vânzarea de informaţii, prin încercări de a interveni în cazuri penale”, a declarat Chetraru în cadrul şedinţei Comisiei parlamentare juridice, numiri şi imunităţi, trasând principalele obiective pe care le va implementa în practică dacă va deveni şef al CNA. Printre acestea – lupta cu corupţia la nivel înalt, precum şi schimbarea mentalităţii populaţiei şi informarea despre acest flagel.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *