Vila lui Lupu de la Holercani

279-lupuDeşi, de aproape un an deja, Marian Lupu nu mai deţine funcţia de preşedinte al Parlamentului, vila de la Holercani, destinată şefilor de Legislativ, continuă să fie ocupată de acesta.

“Are lucruri personale, obiecte ale familiei sale, peste care, bineînţeles, nu poate intra altcineva. De la expirarea mandatului nu a mai trecut pe aici”, spune Pavel Efim, directorul Complexului de la Holercani. Efim nu a putut preciza ce fel de lucruri personale are Marian Lupu acolo.

Totodată, directorul nu are de unde cunoaşte că Marian Lupu nici de gând nu a avut să plece din acea vilă, deoarece intuiţia, dar şi stelele (inclusiv cele roşii) i-au şoptit că locul său rămâne aici, negreşit. Şi sondajele, comandate sau libere, îi dau speranţă să stea omul fără grijă, că nu poate fi om de stat mai înalt în Moldova, care ar merita această vilă de la Holercani.

Pe de altă parte, dacă are lucruri personale acolo, o fi având omul şi o cheie de la vilă, iar cu cheia poţi veni oricând, cu oricine acolo. E multă linişte, atmosferă feerică, degrabă înfloresc teii, iar salcâmii încă nu s-au trecut. Aici e poveste, nici nu poţi compara cu “miresmele” Chişinăului. Iar Marian Lupu, de mic copil cunoaşte unde şi cum e bine să-ţi trăieşti viaţa, ca ea să fie întotdeauna ca o vacanţă.

Gicu HOTEL

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. HERMES

    SE va intoarce hainul,totul este bine pus la punct! cite au mai fost traite acolo,cite vinatori si mici la gratar.-scuze!!!!(shashlik) remarc moldoveneste sa nu se supere,cite planuri grandioase si reforme comuniste au fost discutate acolo,citi frati de cruce au fost facuti in splendoarea natura a complexului,cite rugaciuni au fost aduse patriei si lui LENIN,oare se poate uita aceste evenimente asa de usor,cum nu poate asa de usor sa renunte la glotonimul de moldovean,asa este natura lui,cred ca omul si-a dat juramint….oare tu l-ai fi incalcat??????????????????????????? sorry

  2. Mara

    adicà hàtru de lupu abia de asteaptà sà se facà presedinte.de ce sà-si batà capul sà se mute,dacà,oricum,apoi se intoarce,crede el.dar nu àsta e motivul.oricum n-ar elibera-o,i-a dat-o vor-onin de zestre.dar lui mos ion nu i-ar sta bine in vila asta,cà tot pe banii lui e fàcutà? dar copiilor stràzii,orfani,sàraci,viitorul tàrii si lupu le “vrea” numai binele.de aia,in orice moment,e gata sà cedeze vila viitorului tàrii,care il va sustine pe parcursul sàu de presedinte al comunistilor.fereascà sfàntul,si asa suntem pe malul ràpii,dar cu lupu presedinte,nu ne va scoate nici dracu din ràpà.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *