Vameşii au sechestrat darurile lui Moş Crăciun

Vameşii ne-au lăsat fără regim liberalizat de vize în acest an. Moş Crăciun, care venea zilele acestea în R. Moldova, cu un document care le permitea cetăţenilor ţării noastre să meargă în curând fără vize în ţările Uniunii Europene, a fost deposedat de toate “cadourile” pe care le avea de către vameşi.

Rigurozitatea vameşilor este legată de ultimele evenimente, când un tir plin cu ţigări a trecut parcă neobservat printr-un punct de trecere. De atunci, şeful vămilor le-a cerut subalternilor să nu mai lase să le scape nimic. Iar vameşii, speriaţi de puşcărie, au hotărât să-şi asculte şeful.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

3 comentarii

  1. nonconformist

    Chiar sunteti ridicoli si neinitiati. De pasaport si vize la hotar se ocupa POLITIA DE FRONTIERA. Restul e circ in tramvai.

  2. Mara

    He, he! Nonconformistule, iesti un vames. Ai frica, de ceva?
    Se vede ca iesti cu pufusor pe botisor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *