Treaba de bărbat creştin-democrat-comunist

Protestele comune ale fostului lider PPCD şi ale actualului lider PCRM au trezit reacţii diverse în rândul populaţiei. Pe de o parte, o mulţime de cetăţeni au protestat împotriva protestului creştino-comunist din PMAN, defiland sub Arcul de Triumf.

Pe de alta, alte mii de oameni protestează împotriva cuplului politic Roşca-Voronin acasă, în faţa televizoarelor sau a calculatoarelor, înjurând, blestemând, scrâşnind din dinţi sau făcând alte gesturi de ocară, absolut nedemne de nişte cetăţeni ai unui stat majoritar de ortodoxie moscovită.

Cu toate că a existat o varietate de proteste anti-RoşcaplusVoronin, cetăţenii se simţeau cumva neîmpliniţi şi nelămuriţi până la capăt despre esenţa acestei prietenii a cuplului opoziţionist Voronin-Roşca întru desfăşurarea protestelor. Răspunsul a venit din partea unui alt cuplu masculin, care a defilat prin zona protestelor creştin-democrat-comuniste sub formă de manifestare teatralizată.

Acţiunea teatralizată stradală s-a intitulat “Treaba să o faci cu un bărbat” şi a simulat genul epic din filmele mute, când actorii se exprimau doar prin intermediul limbajului corpului, al bustului, coapselor, tocurilor, braţelor şi a altor părţi dezgolite frumos sau acoperite cu plasă transparentă. Actorii muţi au mizat mult şi pe efectul culorilor, puţinele părţi acoperite ale corpului fiind asamblate în roşu comunist-creştin-moscovit.

Regizorii spectacolului au declarat că prin dezgolirea lor înroşită au vrut să atragă atenţia publicului asupra mesajului sângeros pe care îl poartă prins în jartiere cei doi lideri politici ai opoziţiei protestatare din PMAN.

Matasea ANATOL


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

5 comentarii

 1. matasaru2004

  tovarasi ,replica !!!

  SONDAJ:!
  -in cine mai multa incredere ,intro prostituata sau in politicianii Voronin,Rosca,Lupu?

 2. vera

  Intr-o prostituata mai buna incredere! De ce? Fiindca prostituata, daca o platesti i-si face lucrul bine, dar un politician-deputat, cat de mine n-ar fi platit, nu destul, ca prada tara si poporul, dar o mai si duce “la ripa”.

 3. AVRAAM

  Vera-politicienii,deputații,miniștrii sunt super/puper/VIP/prostituate!!!Cu bani mari fac toate celea!!!

 4. vera

  Asta cum se numeste?
  Nu cumva prostitutie guvernamentala?
  Eu n-am incredere in nimeni! Majoritatea au un dos si doua chipuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *