Tableta cu anunturi

Oferim krîşă

Tineri cu pile oferim “acoperiş” pentru comerţul în gheretele din Piaţa Centrală. Dacă nu vreţi să aveţi de-a face cu Anticorupţia, sunaţi-ne. Noi vă rezolvăm orice problemă: documente, autorizaţii, locuri bune, răfuieli fizice cu vecinii, înţelegeri cu poliţiştii. O krîşă sigură este succesul gheretei Dvs. Sunaţi acum şi primiţi una din gheretele crâşuite de procurori! 00-00-00

Vindem perdele pentru votare

Consiliul sătesc vinde set de perdele cu horboţică prin părţi. Termen de garanţie — până la alegerile viitoare. Setul este compus din: două bucăţi mari de perdea, pentru intrarea în cabina de vot, două horboţele pentru marginile cabinei, două fundiţe pentru a lega perdeaua, în caz că cineva vrea să voteze în mod deschis, şi două inscripţii “Nu ţi-i ruşine? Pune mâna şi votează, Dacă vrei o viaţă brează”. Perdelele garantează posibilitatea de fotografiere a buletinului votat.

Căutăm sperietori

Căutăm sperietori pentru comunişti. Până acum nimic nu a dat rezultate, iar liderii PCRM se ţin cu dinţii de electorat. Vă rugăm să ne daţi idei de sperietori, pe care am putea să le utilizăm pentru a-i face să dispară o dată şi pentru totdeauna. Orice sugestie este binevenită. Scrieţi pe www. Aie. Md

Şcoala de corupţie

Şcoala CCA anunţă admiterea pentru anul de studii 2011 – 2012. Corupţia în cadrul Centrului Anticorupţie este un proiect de succes, ajuns deja la a patra promoţie. Absolvenţii se aranjează uşor la orice loc de muncă unde există corupţie: judecătorie, procuratură, poliţie. Cei mai buni sunt primiţi la Centrul Anticorupţie. Depuneţi dosarele şi aveţi garantat un viitor de succes!

De vânzare, ultima strigare

Pentru toţi fanii dodonişti! Fiţi atenţi! Pentru prima şi ultima dată, Igor Dodon scoate la licitaţie obiectele dure din campania electorală: steagurile alb-roşii, pânză cu soluţiile pentru Chişinău, care a stat pe panourile din capitală, şapca roşie pe care nu a purtat-o la marşul comuniştilor, doi agitatori, cei mai isteţi care au tulburat mintea celor mai multe babe de la Botanica, agendă roşie, plină cu bancuri despre guvernarea AIE, şi multe sticle cu diverse soluţii toxice. Sunaţi! Nu rataţi! Ultimele soluţii ale eşecului lui Dodon!

<p style=”font-family: Comic Sans MS, cursive, verdana, arial;”>

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *