Str. Ciocârlia într-un dosar fără Voronin

295-circ-stradaDosarul de pe str. Ciocârliei ar putea ajunge, în zilele următoare, pe masa judecătorilor, avându-l printre protagonişti pe ex-primarul interimar de Chişinău, Vasile Ursu.

Potrivit Procuraturii Anticorupţie, în total tocmai trei funcţionari de atunci ai Primăriei Chişinău ar putea fi puşi sub acuzare pentru neglijenţă în serviciu. Cei trei sunt ex-primarul interimar, Vasile Ursu, ex-secretarul interimar al CMC, Nicolae Monastârli, care s-a îmbolnăvit subit în ziua în care urma să fie interogat şi şeful Direcţiei funciare, Nicolae Crăciun. Audierile în această cauză au fost încheiate, iar numele familiei Voronin nu figurează ca parte pe dosar. Amintim că Vladimir Voronin a refuzat să se prezinte la Procuratura Anticorupţie, atunci când a fost citat în calitate de martor, solicitând ca procurorii să-l viziteze la sediul PCRM.

Dosarul a fost intentat după ce se constatase că mai multe terenuri de pe str. Ciocârliei ar fi fost vândute la un preţ de 10 ori mai mic decât cele de pe piaţa imobiliară, bugetul municipal fiind prejudiciat cu circa 25 mil. de lei.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *