Ştefan Bănică cu Jasmine Shor?

Începutul lunii martie aduce mari emoţii în familiile Bănică din România şi Shor din R.Moldova. Moldoveanca Jasmine, soţia omului de afaceri Ilan Shor, urmează să susţină primul său concert la Chişinău după fastuoasa nuntă ţinută la Parlament. În timpul pregătirii orarului repetiţiilor, s-a descoperit un secret: Jasmine va repeta în aceeaşi zi cu noul burlac Ştefan Bănică.

Cei doi cântăreţi urmează să cânte la Palatul Naţional pe 4 şi 5 martie. Ei au acceptat orarul repetiţiilor cu bucurie, solicitând doar să aibă garderobe separate. Iată însă că omul de afaceri Shor a văzut în acest orar un semn de nelinişte, dispunând triplarea numărului de bodyguarzi anume în zilele de 3-4 martie, când vor avea loc repetiţiile comune ale celor doi cântăreţi. Şi Ştefan Bănică s-a simţit ameninţat de ecuaţie, solicitând ajutorul lui Dorin Chirtoacă. Familia Shor i-a trimis şi un mesaj lui Ştefan Bănică, promiţându-i orice achiziţii pe gratis la magazinele “Duty Free”, dacă, după concert, va pleca în România fără Jasmine.

Iasomia Băniţă


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *