Speakerul şi-a făcut naşa de cununie secretar general

Presa a scris, acum câteva zile, că naşa de cununie a lui Marian Lupu a devenit secretar general al Parlamentului. Anunţul despre relaţia de rudenie a spicherului Legislativului cu Ala Popescu a fost făcut de către liberal-democratul Ion Butmalai, care a declarat că Popescu nu merită această funcţie, deoarece a slujit cu dăruire comuniştilor, în perioada când a fost şefa Curţii de Conturi.

Butmalai a amintit şi de faptul că Ala Popescu a fost decorată de Valdimir Voronin cu medalia Meritul Civic pentru munca prodigioasă la curtea de Conturi. „Doamna Popescu este nașa de cununie a lui Lupu. O cunosc de când lucra la Curtea de Conturi și ce se făcea acolo”, a remarcat Butmalai. Deputatul crede că aceasta nu merită funcţia pentru că a slujit cu dăruire comuniştilor, în perioada când a fost şefă la Curtea de Conturi.

Întors de la Odesa, preşedintele Parlamentului, Marian Lupu, nu a comentat declaraţiile lui Butmalai. Amintim că Ala Popescu l-a înlocuit în funcţia de secretar genaral al Parlamentului pe Adrian Fetescu. Anterior, în mai 2011, ea a fost numită în funcţia de şefă a Direcţiei generale a Aparatului preşedintelui interimar pe atunci, Marian Lupu, adică tot pe lângă finu’.

Marian Lupu nu a oferit deocamdată vreun comentariu.

La fel, nu a oferit comentarii nici Ion Muruianu, celălalt fin de cununie al Alei Popescu. Apropo, oare cum se împacă între ei finii Alei Popescu, adică Marian Lupu şi Ion Muruianu?

Dorina VORNICEL


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

4 comentarii

 1. alex

  Hooo! Mai uitati-va cine vorbeste butmalai… Credeam ca ZDG este mai obiectiv, cel putin nu cred ca nu cunosc ca Ala P. nu este nasa lui Lupu. De ce repetati prostiile lui but malai?

 2. Mitru

  Anunt Important:
  —————————-
  Duminica, 22 iulie 2012,la Cahul,
  —————————————————–
  “Consiliul Unirii”, “Actiunea 2012″
  si “Forul Democrat al Românilor din RM”

  vor organiza un traditional

  MARŞ al Re-Unirii noastre cu România!
  ————————————————————-
  Veniti cu totii de la mic la mare,
  cu tricolore si cu cântece patriotice !
  Veniti cu rudele, vecinii, prietenii, musafirii
  si cu toata lumea cea buna si vrednica.
  Daca le aveti, imbracati costumele nationale !

  TIMPUL SE GRABESTE SI NU MAI ASTEAPTA !
  Ridica-te Ioane, ridica-te Marie !
  —————————————————————————————————
  N.B.
  La Cahul / vechea denumire Șcheia, apoi Frumoasa pâna in 1835 /
  au activat poetul Robert Cahuleanu, poetul Gheorghe Voda,
  dansatorul Spiridon Mocanu, poeta Calina Trifan, mezzosoprana Elena Cernei,
  baritonul Iurie Gâsca, profesorul universitar Ion Osadcencu,
  profesorul patriot unionist Constantin Reabţov / mort si el intr’un “accident” “intâmplator”/

  Tot aici se desfășoară:
  – Festivalul internațional folcloric „Nufărul Alb”,
  – Festivalul internațional al dansului popular pentru copii „Bobocelul”,
  – Festivalul de muzică ușoară „Cântecele tinereții noastre”,
  – Festivalul obiceiurilor și tradițiilor de iarnă „Florile Dalbe”,

 3. Valentina Cușnir

  Da Mișa Ghimpu i-a reangajat pe toți cei care i-au slujit pe komi, care au descuiat ușile la 7 aprilie 2009, care au încărcat bunurile din Parlament în CAM-azuri și le-au dus la comandă pe la casele lor…De ce ați tăcut atunci? Oare nu Ghimpu la angajat pe colegul lui Chirtoacă, Fetescu, în funcția de secretar general al Parlamentului? oare nu Fetescu era cel mai vinovat în legea cazinourilor? Nu acest Fetescu a violat cerințele legislației și și-a bătut joc de toți cei care adresau petiții către Parlament? Putem continua… De ce Ghimpu a avut dreptul să angajeze iar Lupu nu ? A fost anunțat vre-un concurs de angajare în Aparatul Parlamentului timp de trei ani? alta este problema: Partidele noastre sunt create de rude.

 4. vera

  Da ce-i aici de mirare?
  Mai fac asa,dar lui i se interzice?
  Cind o sa mai aiba asa ocazie..?
  Acum i-acum!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *