Soluţia lui Ghimpu

Preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, este pus pe glume. În opinia sa, cea mai bună soluţie pentru depăşirea crizei politice din R. Moldova este ca Zinaida Greceanîi să fie aleasă în funcţia de şef al statului, Igor Dodon să devină prim-ministru, iar Veronica Abramciuc – spicher, transmite PublikaTV.

“Astfel, aşa partid puternic cum este partidul lor, sigur va scoate ţara din criza social-economică şi politică”, a declarat liberalul.

În acelaşi timp, Mihai Ghimpu susţine că păstrarea Alianţei este mai importantă decât funcţia de preşedinte al Parlamentului, care, potrivit Acordului de constituire a AIE, îi revine PL-ului.

Anterior, Mihai Ghimpu a declarat că Igor Dodon nu vrea doar funcţia de preşedinte pentru Zinaida Greceanâi, ci şi cea de spicher pentru sine.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

3 comentarii

  1. asandi

    d-le Mihai, las-o dracului cu gluma, cadinsii pot sa o ee in serios si te vei pomeni ca de nervi cade la pat tatucul natiunii!

  2. Ilarion

    Cine a fost infectat cu virusul puterii,e bolnav pina la moarte.Mai ceva ca HIV -ul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *