Şezlonguri pentru Drăguţanu

425-Dragutanu-colajBanca Naţională a Moldovei anunţă oficial că este în căutarea unei oferte de preţuri pentru achiziţionarea şezlongurilor. Un anunţ în acest sens a fost plasat pe www.bnm.md. Anunţul nu conţine informaţii despre scopul achiziţionării şezlongurilor.

Reprezentantul BNM, responsabil de procedura de achiziţie, Alexandru Stancu, solicitat de unimedia.info, a declarat că este vorba de şezlonguri pentru amenajarea plajei de la Casa de Odihnă a Băncii Naţionale, din localitatea Molovata Nouă, unde în fiecare an se odihnesc angajaţii principalei instituţii bancare a statului. “Şezlongurile sunt destinate Casei de Odihnă “La Nistru” din Molovata Nouă, care se află la balanţa BNM din anul 1975. Pentru achiziţionarea a 30 de bucăţi, în buget este prevăzută suma de 73 000 de lei, fără TVA inclus”, a subliniat Rodica Teleucă, responsabilă pentru relaţii cu publicul de la BNM. Potrivit unui calcul elementar, preţul maxim pe care este gata să îl ofere BNM pentru un şezlong e de circa 2 400 de lei, fără TVA inclus. Unimedia a efectuat o căutare simplă, pe internet, constatând că, în România, preţul unui astfel de obiect oscilează în funcţie de tip, calitate şi materia din care este confecţionat. Cele mai frecvente sunt din lemn masiv, preţul cărora e de  700-1 500 de lei (200 – 300 RON). Banca Naţională anunţă că, pe 7 iunie, la 10.00, expiră termenul limită de depunere a ofertelor.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *