Şelin i-a îmbătat cu bere pe cei care i-au luat la pumni pe unionişti

Liderul PSD, Victor Şelin, i-a servit cu bere pe toţi cei care au participat la contraprotestul de la Bălţi. Imaginile au fost surprinse de echipa Prime.

Precizăm că unioniştii au fost nevoiţi să plece din oraş după ce sute de simpatizanţi ai partidelor de stânga i-au luat la pumni şi i-au atacat cu ouă şi pietre.

Marşul unionist a degenerat în violenţe, iar forţele de ordine cu greu au făcut faţă. Contraprotestatarii au forţat cordoanele vii ale poliţiştilor, care i-au escortat pe membrii Acţiunea 2012 spre autocare, cerându-le să înceteze marşul şi să părăsească oraşul.

În aceleaşi imagini video, liderul Ligii Tineretului Rus din Moldova, Igor Tuleanţev, se arată indignat de faptul că tinerii aduşi de PSD la contraprotest escaladează situaţia. Acesta este susţinut de un reprezentant al forţelor de ordine, care îi cere lui Şelin să-şi calmeze activiştii, jumătate dintre ei fiind, potrivit lui, în stare de ebrietate.

UNIMEDIA precizează că, la Bălţi, au fost organizate mai multe contramanifestaţii, ca răspuns la marşul unionist al Acţiunii 2012. În capitala de nord au fost aduse grupuri de simpatizanţi ai PCRM, ai social-democraţilor, ai partidului Patrioţii Moldovei, ai başcanului Găgăuziei, precum şi membri ai Ligii Tineretului Rus. Reprezentanţii PCRM nu s-au implicat în ciocnirile dintre cele două tabere, protestând separat. Victor Şelin i-a însoţit pe contraprotestatari până la încheierea manifestaţiilor. Membrii Acţiunea 2012 au părăsit Bălţiul, iar cei rămaşi au fost inivitaţi de Şelin la terasa cinematografului Patria, care îi aparţine.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

3 comentarii

 1. 2012-REUNIFICAREA Basarabiei cu Ţara Noastră MAMĂ România ESTE ÎN PLINĂ DESFĂŞURARE !

  Să bage la cap Stepaniuc,Şelin, Formuzal, Dodon, Muntean, Tcaciuk-SLUGILE OCUPANŢILOR RUŞI care încearcă să ne învenineze:

  NOI SUNTEM ROMÂNI şi am fost smulşi de Ocupanţii Ruşi în 1812,1940 şi 1944 de lângă FRAŢII ROMÂNI de peste Prut la fel cum şi ROMÂNII bucovineni au fost rupţi de către Ocupanţii austro-hungari la 1775 şi de către Călăii OCUPANŢI RUSO-HAHOLI în 1940 şi 1944.

  Nu MUMIA RSSM ci România REÎNTREGITĂ este ţara noastră!

  JOS CU ZIDUL Prutului!

  Zeci de ani germanii au avut un singur gând:
  SĂ SFĂRÂME ZIDUL RUSESC al Berlinului şi să RE-UNIFICE Germania!
  Mii de germani au murit împuşcaţi sau în puşcăriile ruseşti pentru că au încercat să treacă la FRAŢII LOR de după Zidul Berlinului.
  În 1989 GERMANII AU ZDROBIT ZIDUL RUSESC al Berlinului!
  Iar în 1990 RDG-STATUL MARIONETĂ creat de ocupanţii ruşi a dispărut la lada de gunoi a istoriei.
  Aţi auzit tovarăşi MANKURŢI Stepaniuc,Şelin, Formuzal, Dodon, Muntean, Tcaciuk?
  Germanii nu s-au lăsat până ce NU AU ARUNCAT LA LADA DE GUNOI a istoriei „RespubliKAKA maldavski” a lor .
  Tocmai pentru că GERMANII NU AU UITAT NICIODATĂ CINE SUNT există azi Germania.
  NOI ROMÂNII basarabeni REFUZAM SĂ UITĂM CINE SUNTEM !

  ***NU EXISTĂ LIMBA MOLDOVENEASCĂ***
  Este o invenţie SATANICĂ a călăului ocupant STALIN!!!!
  ***NU EXISTĂ POPOR MOLDOVENESC***
  Este o invenţie SATANICĂ a călăului ocupant STALIN!!!!
  ***NU EXISTĂ REPUBLICA MOLDOVA***
  Este o invenţie SATANICĂ a călăului ocupant STALIN!!!!

  ***Există doar LIMBA ROMÂNĂ,POPORUL ROMÂN şi ROMÂNIA,urmaşa DACIEI STRĂBUNE!!!!!***

  ***Destinul nostru al ROMÂNILOR basarabeni este unul singur: ROMÂNIA RE-ÎNTREGITĂ!!!!!***

 2. vera

  Cu ce drept Selin a procedat asa si cand o sa fie sanctionat pentru asa actiuni, pentru a-si primi pedeapsa binemeritata?

 3. EXTREMA DREAPTA RM

  Cine stie biografia lui Selin, cum el (tata, bunelul) a sosit in Moldova cu o ideologie politica contra bastinasilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *