Scrisoare de la El

În ultimele zile a fost înregistrată o cotă majorată de violenţă în familie, anunţă cetăţenii. Zeci de femei au fost supuse bătăilor, după ce soţii lor le-au găsit citind cu pasiune scrisori de la un bărbat.

Cazurile de violenţă au fost înregistrate în diverse localităţi, şi în diverse locaţii. Unele femei au fost bătute în bucătărie, altele în dormitor, celelalte sub agudul de la poartă, în şopron, în pod, sau unde le-a găsit mica scrisoare de la Vladimir Plahotniuc.

În ultimele zile prim-vicepreşedintele Parlamentului R.Moldova a trimis sute de mii de scrisori pe diverse adrese în diverse localităţi. Majoritatea scrisorilor au ajuns pe mâinile femeilor. Bărbaţii, reveniţi seara de la deal, de la crâşmă sau de la oraş, au găsit nevestele citind cu nesaţ şi privind cu blândeţe foaia de hârtie scumpă. Gelozia şi frustrarea bărbaţilor a cauzat zeci de cazuri de violenţă.

Vinovat de creşterea numărului de cazuri de violenţă domestică se face ministrul de Interne Alexei Roibu.

Daria Poştarencu


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. liosa

    afara cu Roibu!!! Cum de a facut el sa creasca violenta datorita scrisorerilor????? vrem capul lui Riobu!”!!!:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *