S-au trezit chiulangiii

După ce au lispit la majoritatea şedinţelor din Parlament sau le-au boicotat, părăsind sala, comuniştii şi-au revenit şi au prins grai.

Nu doar că au început a vorbi, dar împart, la dreapta şi la stânga, ameninţări furioase, care de care mai deocheate. Fără ruşine că au încasat banii poporului, dar nu şi-au făcut treaba pentru care au fost aleşi, membrii fracţiunii PCRM s-au încumetat să ceară demisia preşedintelui Parlamentului. Cu musca pe căciulă, comuniştii au bâzâit zgomotos.

Cică AIE ar fi compromis şedinţele Parlamentului. Da de unde această idee, iluştri chiulangii ai neamului? Cine venea, până ieri, cu mutra umflată şi supărată, se aşeza pe scaun, îi măsura pe toţi cu privirea, iar apoi, fără obraz omenesc, se ridica şi pleca la bufetul demnitarilor? Cine a blocat lucru în Parlament şi nu dorit să asculte măcar ce propun colegii?

După ce v-aţi hodinit luni bune, pe banii norodului, mai aveţi voce să cereţi ceva? Poate o sapă, să mergeţi alături de ţărani pe deal, să vedeţi cum se câştigă o sută de lei, căci cred că aţi uitat deja cum arată aceste bancote mărunte. Declaraţi că poporul are puterea să oprească catastrofa, dar iaca, anume catastrofa sunteţi voi. Bubă rea, exemplu negativ, crengi uscate, oi negre şi ciori albe. Lăsaţi-ne!

Musca PECĂCIULĂ


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *