Propunere: Pentru Şoltoianu, Stratulat, raideri şi toată compania să fie creat un Monopoly real…

Circulă o propunere. Prin centrul Chişinăului.

Să fie creat pentru Şoltoianu, Stratulat, raideri şi toată compania un Monopoly real. Într-o branişte. Izolat. Securizat. Cu acces permis pentru cei cu ceafă groasă, permis de portarmă, pistol TT, cuţit, BMW sau Mercedes. Cu slogan la intrare ca la Junimea: Intră cine vrea, rămâne cine poate, scrie Gheorghe Erizanu.

Să-şi construiască terasă, restaurant, bănci, magazin de arme, cimitir, fabrică de monumente, pompe funebre, club de noapte, florărie, un centru BMW şi unul Mercedes, o Curte de Apel Economică, două barouri de avocaţi, o …, nu, două escorte de fete, un parlament, un preşedinte, un hotel.

Parcă au de toate.

Şi să fie fericiţi. Să se împuşte şi să se împuşte. Printre acţiunile raider. Printre jocurile politice de culise. Şi printre florile depuse pe morminte.

Să fie Baunti.

Mai au nevoie de ceva?

Gheorghe Erizanu, erizanu.cartier.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. AVRAAM

    De ce parlamentarii noştri iubiţi,ne aleşi de popor,ci inscrişi pe liste de Pilat şi Klapatniuc,aprobaşi de Măria sa Ciocan de la CEC,abreviatura căreia se descifreaza ca CECan,nu ar veni in Parlament inarmaţi cu TT-uri,CZ-uri,Glok-uri,Lugher-e,Berette,PSM-uri şi in loc de replice- na nah… o serie de răfale unii-altora,aşa ca şi Vanea Şoltoianu…Zău că mai uşor i-ar fi poporului.Dacă nu avem pîine,apoi măcar privelişti să fie,la TV!Ca in Colizeum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *