Proiect de lege cu privire la Plahotniuc

Zilele trecute, reporterii de la Publika TV au prezentat un fragment video, în care prim-vicepreşedintele Parlamentului R.Moldova, Vladimir Plahotniuc, mergea pe contrasens şi la culoarea roşie a semaforului, cu trei automobile concomitent.

Reporterul “Circ în TramVai!” a încercat să stabilească ce s-a întreprins după ce au fost filmate cele trei maşini ale vicepreşedintelui Parlamentului încălcând regulamentele rutiere.

Discutând cu diverse surse, reporterul a stabilit că Moldova are un singur prim-vicepreşedinte de Parlament, că Moldova are un singur prim-vicepreşedinte de Parlament care merge pe drum cu trei maşini şi că  Moldova are un singur prim-vicepreşedinte de Parlament care merge concomitent cu trei automobile când semaforuzl arată roşu şi, cel mai important — Moldova are un singur prim-vicepreşedinte de Parlament care merge cu trei automobile pe roşu şi pe contrasens.

Dată fiind unicitatea situaţiei, prim-vicepreşedintele Parlamentului i-a prezentat Preşedintelui Parlamentului un proiect de lege, care stipulează următoarele:


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

5 comentarii

 1. Gheorghe

  Bravo!!! Mi-a plăcut. Numai că Plahotniuc nu citeşte Ziarul de Gardă. (Eram să uit. În fraza precedentă sintagma “Ziarul de Gardă” este de prisos…)

 2. AVRAAM

  Stati oleaca!!!! Un moment! Cine-i Lupu? Presedinte-interimar al RM, adica Prezident neales, adica “nikto”. Da pe banii cui a ajuns sa fie? A lui Plahotniuc? Apoi dar de 2 ori “nikto”! Moscova l-a “kidanit” si s-a sters picioarele de el? reese ca-i “nikto” in genere! Asa dar reese ca documentul e semnat de un “nimeni”.Tipa n-are valoare? In schimb Vlad Plahotniuc are bani si Procuror general in buzunar, e clar???

 3. galina

  eu nu inteleg de ce statul trebue sà protejeze persoane care sunt sigure cà opereazà in folosul oamenilor cu maximà onestate si responsabilitate…
  sau statul e de partea celor fricosi de criticà…
  cine are fricà de critica altora nu este constient de onestatea lui…a perdut onestatea prin pàdurile biznesului…
  critica este o parte necesarà pentru cresterea valorilor…cu kit persoana este mai onestà cu atit mai putin il intereseazà critica… critica este o atentie si cine o ignoreazà e un animal fàrà respect càtre opiniile altora…

  “BUDDHA era insultat peste tot pe unde se ducea. Foloseau termenii cei mai murdari,el insà asculta linistit si cu o mare atentie.Kind lumea se calma un pik el zicea: Multumesc cà ati venit sà mà vedeti,dar acum trebue sà plek.Astàzi nu và mai pot dedika din timpul meu,dar la intoarcere mà voi opri pe mai mult timp,dacà ati uitat astàzi sà imi mai ziceti ce doriti voi asculta data viitoare cu mare atentie…”

 4. vera

  Cu asa Lege a lui Marian Lupu ,descoperim, inca o samovolnicie contra legii, care exista pentru toti Omul invizibil, pe care i-l fac pentru noi,cu avertizari de a pedepsi clarvazatorii si vorbitorii, inseamna abatere de la Legea dreptului de libera exprimare ? Iata de ce ,cand Voronin era la conducere, toti se temeau, sa deschida gura, fiindca erau repartizati: ori in penicentiare, ori la “psihusca” ! Atunci, pentru ce mai fac “Legile” pe hirtie, daca le “scuipa” in viata de toate zilele? Unora li se permite prea mult, din motiv, ca au bani multi, dar altora – nici cat vede ochiul.!! “Mergem” pe calea DEMOCRATIEI, in frunte cu Legea -scuipata si spalata cu puterea banului! Imparati – “alesi” de popor, samovolnicie guvernamentala cu abuz de putere . Pregatiti COROANA regelui binefacator si milostiv, ca pe urma sa mai vedea ceva, daca ve-ti deschide gura ! O sa fim nevoiti, sa traim sub lozinca: “Fi-ti: muti si orbi, atunci, cand Omul “invizibil” – Plahotniuc, va comite vre-o incalcare de Lege, noi, cei din Parlament i-i onoram actiunile si pedepsim persoanele, care se folosesc de Dreptul lor la Libera exprimare, in adresa d-lui!”. Legi -noi pentru cei din Parlamentul Republicii,- scrise cu negru pentru cei ce nu au nevoie de rosu ca pe timpul fariseilor din Egipt. Noi, ne simtim exploatati, dar inca – NEPRIVATIZATI.!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *