Pretinși jurnaliști independenţi pe lista PCRM-ului la alegeri

Jurnalistului postului de televiziune NIT, Constantin Starîș, dar și directorul agenţiei Omega Alexandr Petkov candidează și ei pe listele electorale ale Partidului Comuniștilor pentru a deveni deputaţi. Aceștia figurează cu numărul de ordine 27 (Constantin Starîș) și, respectiv – 40 (Alexandr Petkov).

Printre alții, pe lista comuniștilor se ma regăsește și fostul șef SIS, Artur Reșetnicov (37), fostul consilier prezidențial pe probleme economice, Oleg Reidman (30), dar și fostul consilier municipal, Eduard Mușuc (31).

Nu lipsește din lista nici juristul PCRM, Serghei Sîrbu, care candidează pe locul 15. Fostul ministru al Reintegrării, Vasilii Șova, ocupă poziția cu numărul 14 în lista partidului condus de Vladimir Voronin.

Președintele Parlamentului în perioada 2001-2005, Eugenia Ostapciuc ocupă doar locul 61 în listă, iar fostul ministru al Justiției, Vitalie Pîrlog, se regăsește pe poziția 66, ambii păstrând șanse minime de a accede în Legislativ. Pe locul 101 în lista electorală a PCRM este înscris redactorul-șef al ziarului “Comunistul”, Alexandr Isaev.

14. Vasilii Șova

15. Serghei Sîrbu

27. Constantin Starîș

30. Oleg Reidman

31. Eduard Mușuc

37. Artur Reșetnicov

38. Inna Șupac

40. Alexandr Petkov

45. Igor Vremea

61. Eugenia Ostapciuc

66. Vitalie Pîrlog

101. Alexandr Isaev 🙂

Sursa: UNIMEDIA

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *