Preşedintele R.Moldova – un mire fugar

Zilele trecute Mihai Ghimpu a explicat foarte clar de ce nu s-a produs procedura multaşteptată de înaintare a unui preşedinte la tronul Moldovei. Liderul PL a făcut o analogie cu actul căsătoriei:

“Dacă unul dintre miri nu vine la înscrierea căsătoriei, înseamnă că această căsătorie nu poate să aibă loc”, a explicat Mihai Ghimpu jurnaliştilor curioşi.

Presa însă nu s-a liniştit. A început a analiza temeiurile neprezentării mirelui în faţa ofiţerului stării civile: e un laş şi un fricos – şi se teme să renunţe la celibat, e mincinos – a pornit vorba cu o mireasă şi a abandonato, e calic – şi nu poate ajunge mireasa, e miop – s-a pornit la căsătorie, dar a ajuns în dormitorul alteia, e hapsân şi nu i-au plăcut darurile promise de socrii mici. Majoritatea călătorilor din Tramvai însă au sugerat ideea că mireasa o fi gravidă de la altul, iar mirele încă nu e gata să crească un copil din flori, chiar dacă propria sa virilitate e dubitabilă. În fine, viitorul preşedinte al R.Moldova e ca un mire fugar – mireasa îl aşteaptă, dar el – ia-l de unde nu-i.

Dorina VORNICEL


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. AVRAAM

    Caroce: Iată soluţia pentru Moldova!Îi propunem lui Silvio Berlusconi să devină preşedinte a RM. Molodveni în Italia sunt mai mulţi de cât italieni,Berlusconi cunoaşte moravurile moldovenilor.Va fi şi pentru noi bine şi pentru Berlusconi super: fete frumoase avem,vin bun şi fotbal calik.Lasă să vină omul încoace,ce,nu merită????

  2. vera

    Pentru AVRAAM: Da ce comisia medicala – aleasa n-a gasit nici pe unul din ai nostri sanatos – demn de a fi presedinte al R. Moldova?
    Pe asa medici – nepregatiti psihologic si cu boala fricii fata de camera de luat vederi, oare ce destept i-a adunat ca sa examineze alte persoane ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *