Plecările din PCRM, muza deputatului Tudor Deliu

Plecările din Partidul Comuniştilor îi aduc inspiraţie deputatului PLDM Tudor Deliu. După ce Sergiu Sârbu a anunţat că părăseşte formaţiunea condusă de Vladimir Voronin, liberal-democratul a compus noi versuri, transmite UNIMEDIA.

Versurile au fost postate pe contul de Facebook al deputatului:

“S-a scuturat frunza de nuc,/ Dar comuniştii se tot duc…/ Acum când a căzut zăpada,/ S-a micşorat din nou grămada./ A mai plecat unul din ei,/ Sperăm că pân’ la flori de tei/ Va rămîne-o moviliţă/ Şi-alăturea pe o plăcuţă,/ Cu roşu scris va fi citeţ:/ Au fost, dar nu mai sunt – CAPEŢ”.

Amintim că liberal-democratul a rostit versuri şi la plecarea lui Ion Ceban din PCRM:

“Se scutură frunzele de nuc/şi comuniştii se duc, se duc / Trei, apoi iar trei,/ azi încă unul dintre ei,/ Sperăm că până la anul,/ vor rămânea doar cu ciocanul,/ Purtat în mâini de Iurie Munteanu,/ Probabil şi de Mark Tkaciuk,/  la braţ cu Eduard Muşuc”.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

 1. Magda

  Mai bine ar fi sa-si aiba de casa lui si sa nu sa se ocupe de prostii.Nu cred ca acest tip n-a fost si el candva membru de partid comunist,asa ca sa o lase mai “moale” cu versuri de doi bani.

 2. vera

  Deputatului:T.DELIU

  Domnu’ Tudor, sa mai scrii,
  Ca bine rima mentii,
  Trebuia sa fi-i poet,
  Dar ai vrut imunitet.

  Exprima-te cat mai mult,
  Dar sa te pazesti de pumn,
  Ca la voi, in parlament,
  Se trag,se-nhata de piept,

  Mai fac glume-acolo sus,
  Dar asa de clar chiar spus,
  Ne face sa v-admiram,
  Alte versuri asteptam,

  Chiar de sunteti criticat,
  Unii, zau, ca au uitat;
  Ave-ti Drept’ la exprimare
  Cat muza V’a da tircoale:

  La mai mult si la mai mare
  Marti la toti e sarbatoare,
  De pe-acum e veselie,
  Multi de sub zapada-nvie..!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *