Petrecere înspăimântătoare la hotelul lui Plahotniuc

La 29 octombrie, sâmbătă, la ora 8 seara, cu doar 11 ore înainte de deschiderea secţiilor de vot, la Hotelul ”Codru” al lui Vlad Plahotniuc, amplasat lângă Grădina Publică din Chişinău, se va desfăţura o petrecere înspăimântătoare.

Petrecerea de Haloween, organizată de către managerii hotelului, este accesibilă pentru oricine întruneşte 3 condiţii: să plătească 600 de lei pentru bilet, să aibă la sine bani pentru băuturi şi mâncare, să poarte ţinute de speriat. Va urma o petrecere ca în ”Codru”.

Sunt încurajate costumele de dovleac, inclusiv participanţi care poartă pe umeri cap de dovleac, care au în cap creier de dovleac, care au caracter de pireu de dovleac, care au inimi cât o seminţă de dovleac, şi alte chipuri hidoase cu principii de dovleac spart. Persoanele pot aduce cu ele pacheţele de seminţe de dovleac şi servi toată seara, căci ajută la eliminarea helminţilor.

De asemenea, sunt binevenite costumele de lup. În holul hotelului vor fi expuse spre vânzare măşti de lupi în diferite ipostaze: lupi care ascultă, lupi care aud, lupi care rezolvă cu mâinile altora, lupi sătui, lupi suri, lupi albaştri, lupi prieteni ai oilor. Cel mai scump este costumul de Lup cu cap de dovleac şi floare (de trandafir) la ureche, acesta fiind cusut manual cu paiete strălucitoare şi păr natural de animal sălbatic vânat în Pădurea Domnească.

La miezul nopţii se va da un show, în care coordonatorul spectacolului şi al întregii Moldove va face un feierverk cu arestări, reţineri, încarcerare şi condamnare la minut a unei liste de persoane incomode. Persoanele arestate vor fi reale, dar ele încă nu ştiu ce li se va întâmpla. Acum, nimeni nu ştie exact cine sunt aceste persoane, lista acestora încă se discută şi se definitivează.

După show-ul principal, petrecăreţii rămaşi nearestaţi, chiar dacă vor fi speriaţi de închisoare, vor fi forţaţi să bea alcool şi să înveţe pe de rost buletinul de vot şi procedeul de aplicare ”corectă” a ştampilei. Fiecare participant la spectacolul de Haloween va trece apoi o scurtă examinare, dacă a înţeles cum trebuie să voteze corect a doua zi. Cine va dovedi că nu a înţeles bine, va fi trecut în grupul lui Constantin Ţuţu, care le va face un pic de ”trinirofkă”. În aceste zile Ţuţu îşi pregăteşte musculatura, ca să îi ajute pe cei mai grei de cap.

În sala de distracţii, în noaptea de Haloween, se va afla şi un om mascat în Barsetka. Va purta costum lucios de piele, cu multe buzunare, toate pline-ochi-şi-urechi. În grupa Barsetka vor fi selectate cele mai glamuroase tinere din sală, care au siluetă suplă, picioare lungi, fuste scurte şi creier de dovleac.

De menţionat că la Hotelul Codru au fost cazaţi toţi observatorii internaţionali invitaţi de CEC, licitaţia fiind câştigată de acest hotel în mod corect şi echidistant. De asemenea, la Hotelul Codru îşi are biroul şi misiunea OSCE de monitorizare a alegerilor, care a ajuns în această locaţie independentă tot prin tender. Toţi observatorii străini sunt bineveniţi la petrecerea de Haloween, pot plăti în euro intrarea fără să schimbe lei, iar băuturile li se vor servi chiar pe gratis, ca să se simtă cât mai bine a doua zi, când vor monitoriza alegerile prin ceaţa Haloweenului de ieri.

Sperietura cea mare de Haloween va surveni în noaptea următoare, când vor fi anunţate primele rezultate ale alegerilor prezidenţiale.

Marian Şura-Mura
! Acest text este un pamflet şi trebuie citit ca atare

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *