Partidul fără Săceră şi fără Ciocan

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, a slăbit în ultimele săptămâni cu 10 kg şi se află 24/24 ore într-o situaţie depresivă de stres. Acest lucru putea fi observat la conferinţa de presă de zilele trecute, unde Voronin citea de pe foaie ce i-au mai scris colegii de partid, iar când lua mâna de pe hârtie, se vedea cum îi tremură degetele.

“Partidul Comuniştilor nu va fi lipsit nici de simbolică, nici de denumire, nici de săceră, nici de ciocan. Blin. Tak. Dacă Ghimpu ne ia săcera, noi vom organiza lovitură de stat, prin care îi înlăturăm pe AIE-işti de la putere. Fără vărsări de sânge, doar aşa cum am făcut de 7 aprilie anul trecut”, a declarat Voronin.

Liderul “Partidului fără Săceră şi fără Ciocan” a ţinut să facă această precizare în legătură cu raportul Comisiei pentru studierea şi aprecierea regimului comunist totalitar din R. Moldova, care intenţionează să-i lase pe comunişti fără “săceră şi fără ciocan”.

“Gata. A expirat comunismul în R. Moldova. Dacă vor să rămână numai cu secera, lăsăm secera, dacă ciocanul, numai ciocanul. Dar cu ambele nu vor rămâne”, a afirmat preşedintele interimar, Mihai Ghimpu.

Totodată, surse din cadrul “Partidului fără Săceră şi fără Ciocan” au dezvăluit pentru Circ în TramVAI planul macabru pe care îi urzeşte Voronin. “Ştii, Vladimir Nicolaevici nu e om prost. El tăt timpul o gândit ca ceasul. Ştii, el vrea să amestece culoarea roşie a partidului cu cea oranj a lui Iurie R. şi să facem un fel de revoluţie portocalie ca în Ucraina. Tăt e pus la punct”, a mai spus sursa.

Voronin a ţinut să mai menţioneze la conferinţa de presă că, dacă Ghimpu îi ia săcera, el loveşte cu ciocanul la următoarele alegeri parlamentare. “Eu nu sunt buha-buha”.

Traian Acrobatul

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *