Oleg, consilierul Kremlinului

283-circa1-caricatPe cât de frumoasă e viaţa unui fiu de preşedinte, pe atât de greu e să devii fiu de ex-preşedinte. Pentru că racketul politic nu mai este posibil.

În acest context, biologul Oleg Voronin a decis să revină în birourile oficiale, încercând să racketeze bani deja nu prin anticamerele preşedinţiei de la Chişinău, ci prin oficiile guvernului moscovit.

Astfel, “mărul” Moscovei, Iuri Lujkov, a aflat că are un candidat de la Chişinău pentru conducerea unui proiect de racketizare a Primăriei Moscova.

CV-ul lui Voronin jr. a fost prezentat la şedinţa consiliului municipal. Au fost adresate mai multe întrebări către promovatorul CV-ului candidatului de la Chişinău. “De ce un biolog de la Chişinău nu se ocupă de pedologia solurilor din Moldova?”, “Cum poate un fiu de comunist să fie consilier necomunist la Moscova?”, “Cum va proceda un bancher privat cu banii publici din bugetul Moscovei?”, “Câţi bani îi trebuie biologului ca să nu vină la Moscova?”.

După discuţii aprinse, s-a ajuns la un consens: a-l angaja pe Oleg la postul de consilier “din umbră”, iar primul proiect al acestuia a fost “Stoparea cisternelor cu vin moldovenesc la intrarea în capitala rusă Moscova”.

Steluţa Lujko

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *