Obrazul lu’ Ghimpu şi ruşinea lu’ Dodon

291-dodonIeri s-a deschis circul la Parlament. Actorii politici au revenit la lucru, astfel biroul permanent al Parlamentului s-a întrunit în prima şedinţă, după vacanţa de vară.

Liderii AIE au făcut propuneri pentru ordinea de zi a următoarei şedinţe plenare. Însă comunistul Igor Dodon a spus că “problemele majore cu care se confruntă ţara lipsesc din ordinea de zi”, fără ca el însuşi să le enumere şi să le propună.

Mihai Ghimpu a observat şmecheria superficialităţii lui Dodon şi i-a dat replica. “Nu faceţi politică aici! Aţi lipsit până acum şi nu aveţi obraz şi ruşine. Faceti propuneri la ordinea de zi!”. “E democratie, nu?”, a intrebat, deputatul comunist. “Dacă nu dă Dumnezeu minte, nici democraţia nu ajută”, a conchis Ghimpu. Toţi deputaţii au rămas derutaţi, cântărind câtă minte le-a dat Dumnezeu fiecăruia şi cu ce i-ar putea ajuta democraţia pe legislatorii dezavantajaţi mental.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Dan

    Bravo Ghimpu, toti tradatorii nu au obraz si nici respect, sunt gata sa tradeze tot pentru a ajunge ministru

  2. europa

    dodon nici la un mesaj , pe care eu i-am trimis pe blogul lui, nu mi-a raspuns. Este un om fatarnic care interesul material personal este mai presus ca toate alte interese (fie profesionale, fie nationale, fie de partid).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *