Muşuc vitezoman

PCRM spune că nu a stabilit încă cine vor fi candidaţii pentru alegerile locale generale din această vară.

Deputatul comunist Igor Dodon şi mai noul său coleg, Eduard Muşuc, ar putea fi favoriţii cursei pentru Primăria Chişinău. Cel puţin asta a recunoscut preşedintele formaţiunii, Vladimir Voronin.

Voronin a povestit, la un post TV, despre viteza cu care Muşuc şi-a făcut vânt în rândurile PCRM. “În echipa nostră a intrat cu o viteză foarte mare. Se dezvoltă în direcţia respectivă foarte bine. Este o persoană foarte capabilă, isteaţă, îndrăzneaţă, curajoasă. O să lucrăm şi o să-l pregătim în viitor pentru a conduce ceva foarte serios, o instituţie foarte serioasă.” Astfel l-a cracaterizat liderul PCRM pe Eduard Muşuc.

Şi Igor Dodon este o persoană foarte deşteaptă, foarte devotată, cu capacităţi deosebite, consideră Voronin.
Ce o fi simţit Iurie Muntean în acea seară?

Ozana MILAT


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Victor

    Corect Voronin! Nouă ne trebuiesc GOndoni – Dodoni – Bidoni şi Muştuci: Iurcic Munteanu e boxer lovit de multe ori în cap, are şi amnezie. Nu mai ţine minte cum a dansat hora unirii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *