Mihai Ghimpu: Partidul lui Dodon, ca sania fără bou; Iurie Muntean – un ratăcit

Alegerea preşedintelui nu l-a făcut pe liderul PL, Mihai Ghimpu, să renunţe la replicile tăioase la adresa lui Igor Dodon.

Întrebat despre posibile migrări politice din fracţiunea parlamentară a PCRM spre grupul Dodon, liberalul a declarat în cadrul emisiunii “Replica” de la Prime TV că nu vede vreun sens ca cineva să adere la Partidul Socialiștilor.

“De ce să pleci la un partid care e ca sania fără bou? Dacă și vor pleca, vor pleca în primul rând la PL, apoi la PLDM și PD”, a glumit Ghimpu.

În opinia acestuia, comuniștii au iești în stradă nu doar pentru a protesta împotriva AIE, dar și pentru a demonstra că pentru ei Igor Dodon e ca o picătură în Oceanul Atlantic.

Referindu-se la secretarul executiv al PCRM, Iurie Muntean, Mihai Ghimpu şi-a amintit că prin 2000 acesta dansa Hora Unirii, în SUA.

“Muntean este un rătăcit. El credea că folosind acest cal roşu va ajunge la Ileana Cosânzeana, dar acum nici Ileana nu-l acceptă”, a spus liderul PL.

Referindu-se la priorităţile de viitor ale AIE, Ghimpu a accentuat că, după alegerea preşedintelui, AIE trebuie să realizeze obiectivul de condamnare a comunismului.

“Acesta este un angajament asumat de AIE la crearea sa”, a precizat Ghimpu.

Sursa: UNION.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *