Mafia cărnii a racolat-o pe Lady GaGa

291-vogueÎn cel mai recent număr al revistei Vogue, varianta japoneză, cântăreaţa Lady GaGa a pozat complet goală, având zonele intime acoperite cu fâşii de carne. Reprezentanţii PETA şi-au manifestat nemulţumirea şi supărarea pentru un astfel de pictorial.

“Ştie toată lumea ca principala preocupare a lui Lady GaGa este aceea de-a şoca, iar cu noul pictorial realizat pentru Vogue a reuşit cu brio. Ideea de-a te îmbrăca în bucăţi de carne este de-a dreptul revoltătoare. Indiferent de cât de reuşit ar fi pictorialul, carnea tăiată de pe animale torturate nu poate fi ceva frumos. Acea carne însemna sânge, violenţă, suferinţă, şi dacă asta s-a dorit a fi promovat, atunci s-a reuşit”, a declarat Ingrid Newkirk, preşedintele PETA.

Mafia cărnii de la Chişinău, însă, a bătut din palme la apariţia acestui pictorial. În sfârşit, multcriticata “contrabandă cu carne” are o altă denumire, şi anume “colecţia vestimentară pentru Lady GaGa”. Acum tirurile cu pulpe de găină fără acte de provenienţă vor purta pancarte cu “Meat Fashion”, iar vânzarea ilicită de bovină şi porcină va fi însoţită de afişe “Pigs clothes for GaGa”.

Ieri, în timp ce factorii vamali au solicitat informaţii suplimentare de la unii importatori de carne de la Chişinău, aceştia rosteau doar atât: “GaGa”, “GaGa”. După ce vameşilor le-au fost prezentate pozele din Vogue, importatorii au primit ştampila necesară în acte.

Puiu GÂNSAC

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *