Lista de cadouri oferite de Voronin lui Pulbere

Judecătorul Curţii Constituţionale Dumitru Pulbere a împlinit ieri 60 de ani. Cu această ocazie, preşedintele său, liderul comunist Vladimir Voronin, l-a felicitat personal, plasând şi un comunicat cu dedicaţie personală chiar pe pagina web a comuniştilor moldoveni.

Comunicatul partidului comuniştilor este înfrumuseţat cu o poză care îi arată pe Pulbere şi Voronin îmbrăţişaţi, privindu-se ochi în ochi, zâmbind reciproc, printre trandafiri roşii.

În textul comunicatului, Voronin e citat cu o odă roşie în adresa lui Pulbere: „Noi ne cunoaştem încă de cînd Dumnealui activa în calitate de procuror în Călăraşi. Noi nu ne-am cunoscut pe liniile de procuratură sau altele. Pur şi simplu omeneşte, tovarăşeşte, pentru că în baza formării unui specialist, unui conducător la nivel naţional, în primul rînd trebuie să stea omenia, pe urmă toate celelalte cerinţe faţă de această personalitate”, – a evidenţiat Vladimir Voronin.

Menţionăm că Dumitru Pulbere este Judecător al Curţii Constituţionale (CC) deja al 11-lea an la rând, intrarea şi evoluţia sa în această instituţie venind în permanenţă sub formă de cadouri de la Vladimir Voronin.

Deci, iată ce cadouri i-a făcut liderul comunist lui Dumitru Pulbere:

19 februarie 2001, cu ocazia aniversării sale de 49 de ani – desemnat pentru prima dată în calitate de judecător al Curţii Constituţionale, cu 3 zile înaintea zilei sale de naştere, când împlinise 49 de ani. Astfel, Dumitru Pulbere s-a transferat din Parlament, unde deţinuse un mandat de mai puţin de 3 ani, în cadrul CC.

La 23 februarie 2007, cu ocazia aniversării sale de 55 de ani – numit judecător al CC pentru al doilea mandat.

Februarie – aprilie 2009, cu ocazia aniversării de 57 de ani primeşte un ceas scump şi alte bibelouri şi Ordinul Republicii de la preşedintele Voronin la fine de mandat. Voronin pleacă, Pulbere rămâne.

La 22 februarie 2011, cu ocazia jubileului de 60 de ani liderul comunist l-a îmbrăţişat personal, l-a privit în ochi, i-a dăruit un buchet de trandafiri roşii şi un comunicat pe www.pcrm.md

22 februarie 2012. Pulbere ar putea deveni preşedintele PCRM prin cumul?


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

3 comentarii

 1. vera

  Tata Voronin intotdeauna face cadouri la odraslele sale, care-s ascultatoare!
  Adopta si “copii lepadati” de popor, pe care-i sustine din toate punctele de vedere,de exemplu ca pe Iurie Rosca, caruia, in PMAN ,la actiunile de protest, declarate de ei doi,unii i-i zic:”Rosca – mandavosca”..!

 2. vera

  TRANDAFIRII ROSII

  Doi “trandafiri”, se ofilesc ,in viata,
  Ce pleaca parca de la ei,
  Lasind, in schimb ,doar amintirea:
  Au facut tot,ce-au dorit ei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *