La ridicat fiare cu Dodon

Acum câteva zile, înainte de plecarea sa la Moscova, Igor Dodon devenise vedeta unui post privat de televiziune. Jurnaliştii de la acest post TV au călcat pe urmele lui Dodon pe parcursul întregii zile. Se pare că, în acest fel, Dodon a decis să arate lumi întregi cât de voinic, cât de muşchios, cât de plastic şi cât de puternic e. Cum să-ţi arăţi mai bine puterea, dacă nu ridicând fiare?

Cei care îl cunosc spun că, de vreo trei ori pe săptămână, de vreo doi ani deja, ridică, tot ridică fiare, ca să-şi întărească muşchii… În reţelele de socializare, unde a fost publicată fotografia din sala de sport, Dodon îi anunţă pe cei care urmăresc proiectul că are “la piept 60 kg”.

Deputatul Dodon spune că este un om tare deschis şi că, de fapt, nici nu are ce ascunde. El zice că nu-i dintre cei care la proteste vin în «фуфайкэ», după care se urcă în automobile luxoase şi vin repejor la Chişinău, în casele lor spaţioase. Este adevărat, Dodon nu a spus nimic în aceste destăinuiri ale sale despre noua sa casă, de la Buiucani, pe care nu a inclus-o în nicio declaraţie şi despre care preferă să nu vorbească. E prea luxoasă. Un fost comunist, actualmente socialist, nu are cum să-şi permită astfel de palate…

Aurica MĂTRĂGUNĂ


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

 1. teleobservator

  Cred ca nu intimplator acest post TV ii face publicitate lui Dodon precum nu intimplator seara de seara Natalia Morari,Igor Botan(care ne speria de citeva ori in cadrul unei emisiuni cum ca in curind Greceanii si Abramcuic se vor intoarce la comunisti) s.a. ne impun parerea sa promovind politica de discreditare a Aliantei desi anume datorita ei au posibilitatea asta acum.Mi se par mult mai echilibrate si obiective discutiile de la TV7.

 2. vera

  “P O C A Z U X A” –
  Aratarea la chip

  (Puterea Omului e in
  binele facut.V.Banaru)

  La ridicat fiare ca Dodon,
  S-ar duce si bietul popor,
  Care toxinele i-si scoate,
  Muncind din greu ,
  Dind tot din coate
  Ca si Dodon sa aiba parte
  De tot felul de bucate,
  Sa prinda la putere,bietul,
  Frecventind antrenamentul.

  Sapa dac-ar ridica
  Nu s-ar chinui asa,
  Ar avea in portmoneu
  Ca saracii:doar un leu!

  Dodon are azi de toate!

  Ce i-a mai ramas,sa faca?
  Muschii sa-si mai intareasa,
  Casa noua sa-si priveasca;
  Care ca pe o mireasa,
  N-o declara nici la stat,
  Fiindca-i ‘nalta din furat,
  Din salarii ce din” vint”
  I-au adus mare venit.

  Ex,covoarele – furate!
  Le-a intors toate-n napoi,
  Sa nu-i zica lumea-n fata,
  Ca-i corupt si om-ateu
  Ca Voronin – fostul “tata”
  Ce-n fotoliu vrea mereu…

  Ce folos e din putere,
  Judecata, fiind de-o bere?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *